Vodafone, futbolcu isimlerinin doğru telaffuzlarını açıklıyor

Vodafone, futbolcu isimlerinin doğru telaffuzlarını açıklıyor

Teknoloji devlerinin hazırlıklarıyla başladığımız Dünya Kupası'nda final maçına geldik. Almanya - Brezilya maçıyla turnuvaya olan ilgi yeniden tırmanırken, çeyrek finalde karşılaşan Hollanda ve Arjantin maçında Dirk Kuyt'ın isminin telaffuzu çok konuşuldu.

Twitter'da kişilerle birlikte markaların da dahil olduğu Dirk Kuyt'ın isim telaffuzuyla ilgili tweetlerin finalde yaşanmaması için Vodafone eğlenceli bir çalışmaya imza atmış. Finalde karşılaşacak takımlar olan Almanya ve Arjantin oyuncularının isimlerinin nasıl telaffuz edildiğini bir web sitesinde toplayarak gündemi kampanyaya dönüştürmüş.

Web sitesinin ismini de KaytmiKoytmu.com koyarak sıcak gündemi yakalayan dikkat çeken işin ajansının Plasenta olduğunu paylaşalım. "Bir harf için birbirimizi kırmaya değer mi?" mottosuna sahip işin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Web sitesinde sadece telaffuza değil aynı zamanda  sosyal medyada paylaşımına da olanak tanıyan KaytmiKoytmu.com'un  ekran görüntüsünüyse aşağıda bulabilirsiniz. Kaytmıkoytmu_Gorsel

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.