Let It Goat yeni Flappy Bird olabilir

Çok sayıda Flappy Bird klonunun ardından gelen Let It Goat, bir süredir sırra kadem basan oyunun yerini almaya aday. SkyVu tarafından geliştirilen Let It Goat, ismini Disney'in son hit animasyon filmi Frozen'ın popüler şarkısı Let It Go'dan alıyor.Daha doğrusu tiye alıyor, oyunu oynadıktan sonra şarkıyı dinlerseniz her duyduğunuz "Let it Go"yu "Let It Goat" diye değiştirmeye başlıyorsunuz :)

Geçtiğimiz günlerde Twitter'da  #LetitGoat hashtag'inin Amerika'nın trending topic'i (TT) olmasıyla dikkatimizi çeken Let It Goat, Flappy Bird'le zirve yapan 8 bitlik oyunlardan biri.

Oyunun tasarımı ve kuralları Flappy Bird'e çok benziyor. Ancak bu kez baş rolde bir keçi var ve gerçekten sevimli. Uçarken kaçarken bir engele takıldığınızda ölüyor ve baştan başlıyorsunuz.

Let It Goat, oyun içi reklamlar ve satın almalardan para kazanıyor ancak çok agresif değil. Zor bir oyun, yine de birçok Flappy Bird klonuna göre zorluk derecesi tadında bırakılmış.

Oyununuzu tekrar izleyip, paylaşabildiğiniz Let It Goat, Flappy Bird'le yeterince çıldıramayanların biraz da keçileri kaçırması için harika bir fırsat. Tamam biraz abarttık ama oyun bağımlılık yapabilir.

Let It Goat'u denemek isterseniz iOS için burada, Android için burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.