Facebook Messenger'ın iPad versiyonu çıktı

Facebook Messenger'ın iPad versiyonu çıktı

facebook-messengerWhatsApp'ı satın alan, Snapchat'i alma niyetine karşılık başarılı olamayan Facebook, mesajlaşma uygulamalarındaki beklentisini yeniliklerle devam ettiriyor. iPad kullanıcıları için de Facebook Messenger'ı yayınlayan sosyal ağ, bu adımıyla hem mobil odağını hem de Messenger üzerindeki beklentilerini yeniden gösterdi.

Facebook'un akıllı telefonlarda sunduğu Messenger'ın çoğu özellikleğini barındıran yeni iPad uygulaması, geniş ekranda yazmayı sevenlerin dikkatini çekecek gibi görünüyor. Facebook'un geçtiğimiz aylarda devreye aldığı VoIP görüşmesine de olanak tanıyan yeni uygulamada, iPad ile Facebook bağlantılarınız arası ücretsiz sesli görüşme de yapabiliyorsunuz.

facebook-ipad

Skype'ta ücretsiz görüntülü konuşmanın yerine Facebook Messenger ne kadar tercih edilir sorusu akıllara geliyor ama kullanıcı sayısı 1,16 milyar olan sosyal ağın Skype kullanmayan ne kadar kullanıcısı olduğunu da düşünmek lazım. Ücretsiz sesli konuşmanın haricinde iPad uygulamasında dikkat çeken özellik Sticker oluyor. Akıllı telefonda detaylı görünmeyen figürler iPad'de daha dikkat çekici olmuş.messenger-ipad-stickers1

Facebook'un en başarılı uygulaması olan Messenger'dan uzun dönemde beklentilerini birlikte göreceğiz ama beklenti sosyal ağın anlık mesajlaşma uygulamasını para göndermenin de aralarında bulunduğu bir dizi adımla devam ettireceği yönünde. Tablette yazmayı sevenler Facebook Messenger'ın Android versiyonun ne zaman çıkacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmazken iOS versiyonunu buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.