Trivago'da artık hostel ve ortak oda araması da yapılabilecek

Trivago'da artık hostel ve ortak oda araması da yapılabilecek

Popüler bir otel karşılaştırma sitesi olan Trivago, eklediği yeni filtre özellikleri sayesinde bundan böyle kullanıcıların hostelleri ve paylaşımlı ortak odaları aramasına imkan sunacak. Bu yılın başlarında gizli müşteri servisini devreye sokan Trivago, bu yenilikle birlikte farklı bir hedef kitleyi de kendisine çekiyor.

Özellikle yaz döneminin gelmesiyle birlikte seyahat yapanların sayısı artıyor. Bununla birlikte Trivago'nun sırt çantalı gezginleri ve daha ekonomik tatil yapmayı amaçlayan kullanıcıları hedeflediğini söyleyebiliriz.

Normal otel konaklamalarına nazaran, çok daha ekonomik ve "öğrenci işi" olarak tanımlayabileceğimiz bu aramaları yapabiliyor olmak, Trivago'ya önemli bir genç kullanıcı kazandıracağına hiç şüphe yok.

Screen Shot 2014-06-24 at 21.24.37

Daha önce sadece tek kişilik ya da aileler için otellerin aramasının yapılabildiği Trivago'da bundan böyle düşük bütçeli tatil opsiyonları da belirecek olması önemli bir gelişme. En azından Trivago gibi bir platformun paylaşım ekonomisine sırt çevirmeden, bu tercihi de kullanıcılarına sunması önemli bir adım.

Trivago'da hostel araması yapmak için, tercihlerinize göre bir otel araması yaptığınızda "Fiyat" kategorisi sıralaması yapmanız ve bu sekmenin altındaki "Ortak oda için fırsatları göster" seçeneğini işaretlemeniz yeterli. Bu seçeneği işaretlediğiniz andan itibaren artık hostelleri ve pek çok ucuz konaklama seçeneğini de görebiliyor, çok daha uygun fiyatlı konaklama seçeneklerinden birini seçebileceğinizi belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.