Instagram'dan 10 yeni fotoğraf düzenleme aracı

Instagram'dan 10 yeni fotoğraf düzenleme aracı

Fotoğrafların kusursuzluğunu artırmak isteyen Instagram, fotoğraf düzenlemede yeni araçlarını blogundan paylaştı. Parlaklık ayarından, keskinliğe kadar yeni araçlarla kullanıcılar artık Instagram öncesinde başka uygulama kullanmasına gerek kalmıyor.

Instagram yeni araçlarla yaratıcılığın artıralacağını belirtmesine  karşılık halihazırda profosyonel makine çekimlerinden paylaşımlarında yer aldığını düşündüğümüzde, mobil uygulamanın asıl beklentisinin bu olmadığını söylemek mümkün. Yeni araçlarla kullanıcıların Instagram'da fotoğrafı paylaşmadan önce süreci azaltmak istiyor. 

ınstagram-yeni-araclar

Fotoğraf düzenleme araçlarının neler olduğunu merak edenler için paylaşalım, Filter Strength, Adjust, Brightness, Contrast, Warmth, Saturation, Highlights, Shadows, Vignette  ve Sharpen. Kullanıcılar yeni araçlara fotoğraf için filtreyi seçtikten sonra ulaşabilecekleri Instagram'ın paylaştığı noktalar arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz aylarda iOS kullanıcılarına fotoğrafı seçtikten sonra ışık yoğunluğunu ayarlayabilmesi için getirilen sağa sola kaydırma yeni 10 araç içinde kullanılmış. Yukarıda ekran görüntlerini bulabileceğiniz Instagram'ın yeni araçlarını kullanmak için uygulamanın güncellenmesini gerekiyor. Tahminen yeni Instagram güncellemesi gün içerisinde gelecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.