Turkcell Akademi'nin iOS uygulaması yayınlandı

Turkcell Akademi'nin iOS uygulaması yayınlandı

Turkcell, bu yılın başında tamamen açık bir platform haline getirdiği Turkcell Akademi'yi her yerden ve her cihazdan erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor. Şirket bu yöndeki ilk adımı Akademi mobil uygulamasını yayınlayarak attı. Turkcell'in ücretsiz e-eğitim platformunun ilk olarak  iOS için geliştirilen uygulaması artık App Store'dan indirilebiliyor.

Turkcell, Akademi uygulamasıyla turkcell.com.tr/akademi web sayfasındaki teknoloji, kişisel gelişim, İngilizce, üniversiteye hazırlık, finans, girişimcilik, MS Office ve daha birçok kategorideki eğitim içeriğini mobile taşıyor. Uygulama, kullanıcıların aradığı eğitim içeriğine olabildiğince kolay ulaşması prensibiyle hazırlanmış. Bunun için öne çıkarılan eğitim içerikleriyle açılan uygulama ana sayfasına arama fonksiyonu merkezde. Uygulama ana sayfasında Akademi içeriği, kategoriler, popüler eğitimler ya da yeni eğitimler gibi farklı biçimlerde sınıflandırılarak sunuluyor.

turkcell akademi ekran turkcell akademiturkcell-akademi-2

Ücretsiz olarak sunulan uygulamayı kullanmak için üyelik gerekmiyor ancak kişiselleştirmek isterseniz Turkcell numara ve şifrenizi girmeniz gerekiyor. Eğitimlerim bölümündeki kişisel hesabınıza, izlemeyi planladığınız eğitim videolarını ekleyebiliyor, devam ettiğiniz, tamamladığınız veya satın aldığınız eğitimleri burada görebiliyorsunuz. Uygulama Turkcell tarifenize göre size özel eğitim tavsiyelerinde bulunabiliyor.

Akademi mobil uygulamasında, tıpkı web'de olduğu gibi izlediğiniz eğitimle ilgili detaylı bilgilere erişebiliyor, Akademi'yle ilgili haberleri görüntüleyebiliyor ve yardım menüsünden kullanım desteği alabiliyorsunuz.

Uygulamayı denemek isterseniz buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.