Kommiks, Marvel çizgi romanlarının dağıtımı için ilk Samsung'la anlaştı

Kommiks, Marvel çizgi romanlarının dağıtımı için ilk Samsung'la anlaştı

Saran Online geçtiğimiz yıl sonunda Kommiks ile Türkiye’de çizgi roman yayıncılığı alanına iddialı bir giriş yapmıştıMarvel Comics ile yaptığı ve şirketin tüm karakterlerine erişimini sağlayan anlaşma sonrasında Kommiks'in ilk altı ayda 1000 adet çizgi romanı Türkçe olarak sunması planlanıyordu.

Ancak Kommiks'in bu içeriği okurlarıyla nasıl buluşturacağı henüz netlik kazanmamıştı.

Saran Online bu konuda ilk adımı attı ve Samsung'la anlaştı. İşbirliğiyle birlikte, Kommiks çizgi romanları Samsung uygulama mağazasında sunulmaya başlandı. Ürünler, Samsung'un kendi haber ve dergi uygulaması S-MAG'in içinde Çizgi Roman kategorisinde yer alıyor.

SMAG_tablet_1

Saran Online'ın, çizgi romanları okuyucu kitlesine sunma planında, Kommiks'in kendi başına bir uygulama halien gelmekten ziyade, halihazırda yaygın bir erişimi olan mobil kitaplıklarla ilerleyecek gibi görünüyor. S-MAG de bu anlamda bir ilk.

Kommiks çizgi romanlarının zaman içinde daha fazla kullanıcıya ulaşmasından sonra, içeriğinde okuyucuları izleyerek geliştirmeler yapacak.  Yani şirket hangi çizgi romanların daha fazla tercih edildiğini belirleyecek ve gelecek talepler doğrultusunda yeni sayıların Türkçe versiyonlarını okurlarla buluşturmaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.