BKM'nin yenilenen sayfası, farklı hizmetlerini tek çatı altında topluyor

BKM'nin yenilenen sayfası, farklı hizmetlerini tek çatı altında topluyor

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), hizmetlerinin, markasının önünden gitmesine çoğunlukla izin vermiştir. Örneğin, ödeme sistemleri çözümü express, başladıktan ancak bir süre sonra BKM Express haline geldi. Hizmetlerin tanınması ve BKM'nin marka değerine yaptığı pozitif katkı düşünüldüğünde stratejinin şimdiye kadar doğru çalıştığını söyleyebiliriz.

BKM'nin express dışında üç farklı hizmeti daha var ve şirket Express'e benzer şekilde bunları ayrı konumlandırıyordu. BKM bugün yenilenen websitesiyle birlikte bu farklı hizmetlerini bkm.com.tr çatısı altında birleştirdi.

BKM'nin sayfasına taşınan adreslerse, şirketin kredi kartı sahiplerini ilgilendiren içeriklerinin yer aldığı kartbilinci.com; NFC hizmetleri içeriklerini sağladığı nfcmerkezi.com ve banka kartlarıyla ilgili bilgilerin yer aldığı baybaynakit.com. Sonuca baktığımızda ise BKM'nin böyle kapsamlı bir konsolidasyon sürecini başarıyla tamamladığını söyleyebiliriz.

bkm-ekran-goruntusu

BKM'nin her biri kendisinden ayrı yayına geçen hizmetlerinin bir araya toplandığı yeni bkm.com.tr ana sayfasında tüm bu hizmetler, derli toplu bir biçimde sunuluyor. BKM'nin inovatif gücünü temsil eden BKM Express merkezde konumlanıyor ancak burada BKM Express'in bu konsolidasyonu dahil olmadığını belirtmekte fayda var. BKM Express kendi sayfası bkmexpress.com.tr'den yayınına devam ediyor ve bkm.com.tr'de hizmetle ilgili daha genel bilgilere ulaşılabiliyor.

BKM Express'in yanında öne çıkarılan Kart Bilinci, NFC ve Bay Bay Nakit hizmetleri, tıklandığında her biri kendilerine ait ayrı sayfalara yönlendiriliyor. Sayfalar, animasyonlar ve görsellerle zenginleştirilmiş içerikleriyle dikkat çekiyor.

Farklı hizmetlerini daha çok göz önüne getiren değişiklik sürecinde BKM, mobilden bkm.com.tr sayfasını ziyaret etmek isteyen kullanıcılarının deneyimini iyileştirecek responsive design çözümünü kullanmış.

bkm.com.tr'de BKM'nin bütün ürün ve hizmetlerinin listelendiği Ürün ve Hizmetler ve ses getiren raporlarının yer aldığı Rapor ve Yayınlar bölümlerinin yanında POSPara da öne çıkarılan diğer bölümler.

Ana sayfada öne çıkmayan bazı içeriklerse sayfaların en altında sabitlenen bir açılır pencede görüntülenebiliyor. Burada BKM2nin projelerinden, Silikon Vaidisi ve Girişimcilik Kitabı'na kadar ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek farklı türden içerikler sunuluyor.

Değişiklikler BKM'nin hizmetlerini kullanıcıya yakınlaştırmasına yardımcı olabilir ancak belki logo ve renk seçimlerini de içine alacak şekilde daha kapsamlı bir değişiklik BKM'ye daha fazla yardımcı olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.