TVShow Time’dan Put.io destekli kesintisiz dizi izleme tecrübesi

TVShow Time’dan Put.io destekli kesintisiz dizi izleme tecrübesi

Türkiye’den çıkan önemli uluslararası projelerden biri olan Put.io büyümesini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde Bitcoin ile ödeme kabul etmeye başlayan Put.io, bildiğiniz gibi kullanıcılara online depolama ve paylaşma hizmeti sunuyor. Bu sırada da entegrasyonlar ile hem kullanıcı sayısını, hem de destek verdiği servislerin sayısını artıyor.

Anımsayabileceğiniz gibi bundan bir süre önce Roku entegrasyonu ile kullanıcıların depoladıkları görüntüleri kolay bir şekilde izleyebilmelerini mümkün kılmıştı. Put.io şimdi de Fransız TVShow Time ile benzer bir çalışma gerçekleştirerek, kullanıcılara kesintisiz dizi izleme imkanı sunmaya başladı.

Sosyal bir dizi izleme platformu olan TVShow Time’daki son güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık izlemekte oldukları dizinin son kısmına ulaştıklarında yeni bölüm de hazırlanmaya başlıyor. Bölümün son yüzde 10’luk kısmına girildiğinde otomatik olarak bir sonraki bölümün hazırlanması ise Put.io sayesinde gerçekleşiyor.

Dizin son kısmında gelindiğinde bir sonraki bölüm otomatik olarak RSS üzerinden Put.io hesabınıza aktarılıyor ve yeni bölüm indirilmeye başlıyor. Böylece siz izlemekte olduğunuz bölümü bitirdiğinizde kesintisiz olarak bir sonraki bölümden izlemeye devam edebiliyorsunuz.

Bu gelişme ile birlikte Put.io; Roku, Boxee ve Jolidrive entegrasyonun yanı sıra kullanıcıların içeriğe daha kolay ulaştıkları sağlamak amacıyla TVShow Time entegrasyonunu da devreye sokmuş oldu. Oldukça geniş bir kullanıcı veri tabanına sahip olan TVShow Time iş birliği ile birlikte Put.io’nun da kullanıcı sayısında önemli oranda bir artış beklemekse yanlış olmaz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.