Türkiye, Avrupa'daki on sekiz ülke arasında online bankacılık penetrasyonunda on birinci sırada

Türkiye, Avrupa'daki on sekiz ülke arasında online bankacılık penetrasyonunda on birinci sırada

Her hafta olduğu gibi haftanın grafiği yazı dizimizle yine karşınızdayız.

Bu hafta comScore'un 2013 yılının Şubat Ayı'nda yaptığı araştırmadan çıkan bir grafiği sizlerle paylaşacağız. 15 yaşından büyük kullanıcıların katılabildiği ve hem kurumsal hem de kişisel amaçlarla kullanılan cihazların dahil ediliği araştırmada; 18 ayrı Avrupa ülkesinde online bankacılık penetrasyonu incelenmiş.

Söz konusu araştırmaya göre Hollandayüzde 64,3'lük oranla birinci sırada. Hollanda'yı Fransa, Finlandiya, İsveç, İngiltere ve Polonyo takip ediyor. Türkiye ise İspanya'nın hemen arkasında, yüzde 38,2'lik oranla on birinci sırada

Araştırmaya katılan ülkelerin ortalaması da ülkemizle aynı değerde, yüzde 38,2. Listede son sıralarda ise Portekiz, Rusya ce İsviçre yer alıyor.

Listenin tamamını hemen aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

ulkelerin-online-bankacilik-penetrasyonlari Avrupa'daki ülkelerin online bankacılık penetrasyonları

Gelelim Webrazzi PRO'ya. İçerisinde 1000'in üzerinde -yukarıdakine benzer- grafik bulunduran Webrazzi PRO, dijital sektör profesyonellerine veriye dayalı düşünme ve bilgiye kolay ulaşma gibi avantajlar sunuyor. Webrazzi PRO'da dilediğiniz kategori, şirket, kişi ya da teknolojileri 'akıllı takip mekanizması' ile takibe alabilir, sisteme o konuda bir grafik eklendiğinde -ya da varolan bir grafik güncellendiğinde- bundan özel olarak haberdar olabilirsiniz.

Webrazzi PRO'da yer alan arama kutusunu kullanırken dilerseniz bazı özel filtreleri de aramanıza dahil edebilirsiniz. Webrazzi PRO'nun, yalnızca sayısal veri, rapor ve araştırma gibi sonuçlar döndüren arama kutusunu üye girişi yapmadan da deneyimlemeniz mümkün. Merak edenleri örnek bir 'mobil' araması için şu adrese alalım.

Webrazzi PRO'da şu an tamamı bir yıl için geçerli olmak üzere üç farklı paket bulunuyor: Bireysel, Startup ve Kurumsal. Bir kullanıcıya sahip olan Bireysel Paket'e 499 TL + KDV, 5 kullanıcıya sahip Startup Paketi'ne 799 TL + KDV ve 10 kullanıcı hakkına sahip olan Kurumsal Paket'e de 999 TL + KDV ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ödemenizi dilerseniz online ödeme yoluyla kredi kartı kullanarak, dilerseniz de havale ile gerçekleştirmeniz mümkün. Son bir ekleme yapmak gerekirse; bu üç paketi birbirinden ayıran tek şey kullanıcı sayısı.

Webrazzi PRO ile ilgili soru, görüş ve önerileriniz için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.