Player.me: Oyuncuların kimlik kartı olmayı hedefleyen yeni bir girişim

Player.me: Oyuncuların kimlik kartı olmayı hedefleyen yeni bir girişim

Oyuncuların birbiriyle buluşması şu anda ancak dahil oldukları Steam, PlayStation Network ya da Xbox Live gibi platformlar aracılığıyla mümkün oluyor.

Özellikle multiplatform kullanan oyuncular, bu işi profesyonel olarak yapan oyuncular (evet, sayıları azımsanmayacak kadar çok) birbirleriyle tanışmak, oynadıkları oyunları ve oyunculuk yeteneklerini sergilemek için ortak bir platforma sahip değillerdi.

Player.me adlı girişim, buradaki açığı görerek buna yönelik bir platform hazırlamış. Kısacası, "oyunların about.me'si" olma yolunda çalıştığını söyleyebiliriz. Ayrıca bu kadar oyuncuyu bir araya getirmesi sayesinde, oyun yapımcılarının ilgi duyabileceği bir mecra haline gelecek olması da çok mümkün.

player-me

Player.me, inanılmaz bir hedef kitleyi de bir araya getiriyor. Oyuncular, Player.me üzerinden oyun yapımcılarından iş teklifleri alabiliyor, piyasaya çıkacak oyunları daha henüz piyasaya çıkmadan önce test etme şansına sahip olabiliyor ve üstelik buradan gelir de elde edebiliyorlar.

Oyuncular, aynı about.me'de olduğu gibi sadece tek bir sayfada, tüm oyunculuk detaylarını paylaşabiliyorlar. Sayfa sahibinin favori oyunları, oynadıkları oyunlardan videolar ve sosyal ağlardaki profil sayfaları da aynı şekilde Player.me sayfasında sergileniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.