Deniz Güven: Dijitalleşen servisler kullanıcıların kayıp zamanını hayatlarına geri kazandırıyor

Webrazzi’nin medya partneri olduğu LeWeb Paris’den iGaranti sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri,wbrz.in/leweb13 adresinden takip edebilirsiniz.

deniz-guven-garanti-bankasiLeWeb’13 Paris'in son gününde etkinliğe geniş bir kadro ile katılan Garanti Bankası'ndan Deniz Güven'le LeWeb'i ve Garanti Bankası'nın dijital dünyaya bakışını konuştuk.

Şubesiz Bankacılıktan Sorumlu Birim Müdürü olarak görev yapan Deniz Güven'in bu kadar geniş bir ekiple katılmalarının temel sebebini dijital dünya artık sadece bir kanal olarak değil kurumun her yerine dokunan bir nokta olarak değerlendi.

Bugün sona eren etkinlikle ilgili genel bir özet diyebilieceğimiz konuşmada, Uber, Paypal, Brian Solis'in konuşmaları Deniz Güven'in dikkatini çeken konuşmalar olmuş. Dijitalleşen servislerin kullanıcıların kayıp zamanını hayatlarına geri kazandırdığının altını çizen Güven, iGaranti ile müşterilerinin hayatlarına girmeyi amaçladıklarını paylaşıyor. Garanti Bankasının dijital dünyaya olan ilgisi LeWeb'e gösterdiği geniş katılımdan da anlaşılıyor. Bu bağlamda bugün sizinle paylaştığmız iGaranti'nin Contagious aldığı ödülünde şirketin dijital dünyaya olan ilgisinin bir yansıması olarak nitelendirebiliriz. Yakında giyilebilir teknolojiyle bankacılık faaliyetlerini yapabilir miyiz bilmiyorum ama müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için bir bankanın yeniliklere açık olmasını önemli buluyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.