Microsoft Fransa, Paris'te Xbox One oteli açtı

Microsoft Fransa, Paris'te Xbox One oteli açtı

Dün Kuzey Amerika ve Avrupa'da satışa sunulan Xbox One, piyasaya çıkmasıyla birlikte satış ve pazarlama faaliyetlerine de hızlı şekilde başladı.

Microsoft Fransa, Paris'te yer alan Hôtel O'yu Xbox One'ın piyasaya çıkışı şerefine baştan aşağı yeni bir konsepte bürüdü. Paris merkezli butik oteller zinciri Elegancia'nın orijinali Ora Ito tarafından tasarlanan oteli, yeniden dizayn edilerek, Xbox hayranları için oldukça çekici bir hale getirildi.

Daha önce farklı sosyal ağlar için de değişik konsepte oteller görmeye alışkındık ancak bir butik otelin Xbox konseptine bürünmesi de özellikle oyuncular için bir hayli şaşırtıcı bir gelişme oldu.

XboxOne-Hotel1

Yapılan tasarımda Xbox One'lar ve aksesuarları ile donatılan odalarda Microsoft otel müşterilerine Xbox'da oyun deneyimini sunuyor. Bununla birlikte, Xbox One otelindeki bazı odalar da Xbox One'ın Ryse ve Forza Motorsport 5 gibi çıkış oyunlarının konsepti ile tasarlanmış.

Xbox One otel müşterilerine oyununu tanıtırken, otel de gerçekten başarılı bir ortaklığa imza atmış gibi gözüküyor. Fransa'nın başkenti Paris'teki Xbox One oteli, 1 Ocak 2014'e kadar aynı konsept ile açık kalacak. Kısacası, yakın gelecekte Paris'e gitme planınız varsa ve Xbox One'ı denemek istiyorsanız, Xbox One otelini tercih edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.