PlayStation 4'ün Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

PlayStation 4'ün Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Sony, yeni nesil el konsolu PlayStation 4'ün Türkiye fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı. 13 Aralık 2013 tarihinde piyasada olacak olan PlayStation 4'ün fiyatı ise 1399 TL olacak.

İlk olarak PlayStation Türkiye Kıdemli Ürün Müdürü Mustafa Yiğit, kişisel Twitter hesabından attığı bir tweetle PlayStation 4'ün 13 Aralık'ta piyasada olacağını duyurdu.

Facebook'taki PlayStation Türkiye resmi sayfası da PlayStation 4'ün 1399 TL'den satışa sunulacağı açıklayarak, 13 Aralık'ta Türkiye'de piyasada olacağını açıkladı.

Son dönemde artan döviz kurlarına rağmen Türkiye'deki önerilen satış fiyatının 1399 TL olması ve PlayStation 4'ün Kuzey Amerika ve Avrupa'daki çıkışlarının ardından Türk oyuncuların çok da fazla beklemek zorunda kalmayacak olmaları, Sony Türkiye ve ülkemiz adına olumlu bir gelişme.

PlayStation Türkiye Kıdemli Ürün Müdürü Mustafa Yiğit'in yine Twitter hesabından yayınladığı bilgilere göre, PlayStation 4 ile birlikte DualShock 4, kamera, şarj istasyonu, dikey stand, Killzone SF ve Knack de satışa sunulacak. PlayStation 4'ün oyunlu/aksesuarlı paketleri ve farklı renkteki DualShock 4'ler ise ülkemizde Şubat ayında raflardaki yerini alacak.

Ülkemiz için herhangi bir ön sipariş kampanyası düşünülmese de, Sony PlayStation için 12 Aralık'ı 13 Aralık'a bağlayan bir gece yarısı satışının yapılacak olması ise plan dahilinde olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Bununla birlikte, PlayStation 4'ün çıkışında bazı oyunlar da Türkçe dil desteği ile piyasada olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.