Yeni versiyonunu yayına alan soMedya yurtdışına açılmaya hazırlanıyor!

Yeni versiyonunu yayına alan soMedya yurtdışına açılmaya hazırlanıyor!

2010 yılında ilk kez sizlerle paylaştığımız sosyal medya takip servisi soMedya dün yaptığı lansman partisi ile yeniliklerini açıkladı. Önemli ürün geliştirmelerini paylaşan soMedya, Avrupa ve ABD pazarı hedefinde yakın zamanda önemli gelişmelerin geleceğini paylaşalım.

Yeni versiyonuyla birlikte logosu dahil tüm arayüzleri değişen soMedya, 12 dilde hizmet verecek. Şu an soMedya'nın müşterileri arasında olan Markafoni CEO'su Sina Afra, PepsiCo'dan Alpagut Çilingir ve Lidyana'dan Hakan Baş'ın ingilizce röportajlarına yer verilmesi küresel ölçekte bir stratejinin ön adımları olarak nitelendirmek mümkün.

İnternetin pazarlamaya kazandırdığı en önemli öğelerden birisi olan anlık kelime görüntülemesini mümkün kılan soMedya hesap yöneticisi atama ve latin alfabesi dışında Arapça ve Kril alfabelerini kullanan dillerinde de anahtar kelimeleri araması özelliklerine kavuşan soMedya'yı Sina Afra'nın anlatımıyla dinleyelim.

Yeni sürümünü v2.0 olarak adlandıran soMedya'nın yenilediği yönetim paneli ile markalara, profillere, kullanıcılara ulaşmayı daha da kolaylaştırmış. Bunun haricinde kelimeler için belirlenen etiketlerin kategoriler, etiketler ve duygu başlıkları altında kişiselleştirilebilmesine olanak tanınarak her müşteri için çözüm olacak bir yeniliğe gidilmiş.

Hesap yöneticileri atama ve yönetici izinlerini belirleme özelliği kişiselleştirilebilme özelliği burada da devam ettirilmiş. Böylece soMedya'nın yeni versiyonunda firmalar kullanıcı tiplerini oluşturabiliyor ve kullanıcıların haklarını belirleyerek, izinleri yönetebiliyor.

somedya-ekran-goruntusu

Anahtar kelimelerin yanlış yazılışları ile birlikte aranması ise dikkat çeken özelliklerden birisi. Özellikle pazarda rakip analizi yapmak için de şirketlere çözüm sunan soMedya bu alanda Facebook verilerini kullanarak rakipleri karşılaştırabiliyor. Rakiplerin veya markaların haftalık, aylık ve üç aylık beğeni, takipçi ve post sayılarındaki değişimleri grafiksel olarak gösteriyor.

7/24 destek birimini yurt dışındaki müşterilerine destek verecek şekilde yenileyen soMedya küresel çapta oyuncu olma yolunda hazırlıklarını tamamlamış görünüyor. Dün geceki lansman partisinde New York ofislerini açacaklarını duyuran soMedya'nın küresel bir oyuncu olma yönündeki adımlarını destekliyor ve güzel haberlerini duyacağımızı ümit ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.