Bu hafta sonu Eskişehir yazılım ve internet meraklılarını ağırlıyor, etkinlikler için Ankara'dan tren kalkıyor

Bu hafta sonu Eskişehir yazılım ve internet meraklılarını ağırlıyor, etkinlikler için Ankara'dan tren kalkıyor

devfest-eskisehirSizlere daha önce DevFest Eskişehir'13 etkinliğinden bahsetmiştik. Bu yazıda ise 9-11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Startup Weekend Eskişehir ve bu etkinliğe Ankara'dan katılacaklar için düzenlenecek olan Geeks on a Train organizasyondan bahsedeceğiz.

Eskişehir'de bu hafta sonu yazılım ve internet meraklıları için 2 farklı etkinlik düzenleniyor: DevFest Eskişehir'13 ve Startup Weekend Eskişehir. DevFest etkinliği 9 Kasım C.ertesi öğleden sonra sona erecek ardından Startup Weekend katılımcıları -aşağıda bir fotoğrafını bulabileceğiniz- öğrenci merkezinde dinlenmeye çekilecek. Startup Weekend ise 9 Kasım C.ertesi akşam saatlerinde başlayacak ve Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Geeks on a Train organizasyonu kapsamında Ankara'da yaşayan yazılım ve internet meraklıları hem DevFest'e hem de Startup Weekend'e (tabii dileyen DevFest'e katılıp dönebilir) katılmak için Ankara'dan sabah 08.10'da hızlı trenle Eskişehir'e hareket edecek. Organizasyonun normal bir ulaşım aracından daha eğlenceli ve networking anlamında zengin geçmesi olası görülüyor. :)

eskisehir-devfest

DevFest etkinliğinin programına şuradan göz atabilirsiniz. Etkinliğe 500 ile 1000 arasında bir katılımcı kitle bekleniyor. Ayrıca DevFest uluslararası konukları ile dikkat çekiyor. Öne çıkan oturum başlıkları arasında ise NoSQL, Node.js,  Augmented Reality, Google Glass, Googlen Chrome'un HTML5 yetenekleri, Android test otomasyonu, PhoneGap ve "Yazılım ve Felsefe" gibi konular bulunuyor.

Startup Weekend Eskişehir'in mentörleri ve programı hakkındaki detaylı bilgileri ise etkinliğin sitesinde bulabilirsiniz. Bunun yanında yukarıda da belirttiğimiz gibi bu iki etkinliğe Ankara'da katılmak isteyen herkese Geeks on a Train için yerlerini ayırtmalarını tavsiye ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.