GOAP yeniden İstanbul'da! Girişimcileri sıradışı bir etkinlik bekliyor

GOAP yeniden İstanbul'da! Girişimcileri sıradışı bir etkinlik bekliyor

geeks on a plane500 Startups kurucusu Dave McClure ve ekibi bir kez daha Geeks On A Plane (GOAP) etkinliği için İstanbul'a geliyor. Yerli ve yabancı girişimciler ve yatırımcılar için önemli bir kaç gün sizi bekliyor.

GOAP ekibinin öncelikle 6 Kasım Çarşamba günü Webrazzi ofisine gelerek girişimcilerle buluşacağını onları dinleyeceğini aktaralım. 7 Kasım günü ise genel katılıma açık yarım günlük bir etkinlik düzenlenecek.

TOBB Plaza Levent'da yapılacak etkinlikte Dave McClure bir sunum/konuşma yapacak. Türkiye'den de girişimcilerin katılacağı bir panel düzenlenecek ve aşağıdaki programa ek olarak henüz netleşmeyen önemli isimler de sahneye çıkacak. Girişimcilerin sorularını yanıtlayacak.

Etkinliğe Eventbrite üzerinden kayıt olabilirsiniz. 

Katılım ücretinin 15 dolar olarak belirlendiği etkinliğe sadece dinleyici olarak değil, soru soran ve yeni isimlerle tanışan bir girişimci olarak katılmanızı tavsiye ediyorum.

Geçen seneki etkinliğe katılmayanlar neler kaçırdığını görmek için şu ve bu yazıya göz atabilir.

PROGRAM:

14:00 Registration (Geeks arrive + get the badges)

14:30 – 15:00  Opening remarks

15:00 – 15:30  Keynote  (Dave McClure, 500 startups)

15:30 – 16:15 Venture Capital, Global Perspectives, Turkey

What is common across different markets? What is different? How can we learn from the attitudes from Silicon Valley and adapt to local flavors?

Moderator: DaveMcClure, Founding Partner, 500startups Speakers: Evren Ucok (Earlybird), Ali Karabey (212), Cenk Bayrakdar (Revo)

16:15 – 16:30 Coffee Break & Networking

16:30 - 17:15 Thriving in uncertain lands, chat with successful entrepreneurs and lessons learned

What does it take to succeed in the entrepreneurial environment in Turkey? Successful entrepreneurs in e-commerce, crm, advertising and mobile will share their perspectives, the status of these markets in Turkey, their challenges and opportunities. Successful entrepreneurs will share the one thing they wish they had known when they first started, and what they learned from their mistakes

Speakers: Arden Agopyan (Cloudarena), Fatih Isbecer (Pozitron), Ersan Ozer (youlike), Asli Gökdere (Evmanya) 17:15 Startup Olympics

18:00 Closing remarks & shuttle leaves for dinner

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.