Mobil video girişimi Snapverse, dev isimlerle anlaşarak yeni yatırımını duyurdu

Mobil video girişimi Snapverse, dev isimlerle anlaşarak yeni yatırımını duyurdu

Akıllı telefonunuzla çektiğiniz 20 saniyelik videoların arka planına orijinal müzikler ekleyerek, onları paylaşmanızı sağlayan iOS uygulaması Snapverse, Universal, Warner Brothers ve Sony ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Mayıs ayında sessiz sedasız ortaya çıkan Snapverse, son gelen ek yatırımla bugüne dek toplam 4 milyon doların üzerinde yatırım almayı başardı. Snapverse'ün melek yatırımcısı ise, New York merkezli özel sermaye fonu Apollo Global Management'ın kurucu ortaklarından John Hannan'a ait.

Boston'daki ofislerinde sadece 3 kişilik bir kadro ile çalışan Snapverse girişiminin bir melek yatırımcıdan çok büyük bir miktarda yatırım alması ve dev isimlerle anlaşması, Snapverse ismini yakın gelecekte daha sık duymamıza sebep olabilir gibi gözüküyor.

img-01

Snapverse kurucusu ve CEO'su  Scot McCraken, yaptığı anlaşma ile artık lisanslı müziklerle hizmet vereceğini aktarırken, Snapverse'de asla 10 bin tane şarkı olmasını istemediğini belirterek, 750 parça olacağını aktardı. Uygulamada çok fazla arka plan müziği olmasının uygulamayı yavaşlatabileceğini düşünen McCraken'in, sayıyı sınırlı tutma isteği ise mantıklı. Fakat kullanıcıların oluşturduğu çok farklı videoları düşünürsek, sayının 750 olması da kullanıcılar için oldukça tatmin edici olacaktır.

Snapverse uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.