Instagram, Windows Phone'a geliyor

Nokia, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dhabi'de gerçekleştirdiği etkinlikte sadece yeni akıllı telefonları ve 'phablet' modeli Lumia 2520'i tanıtmakla kalmadı, Windows Phone işletim sistemine sahip tüm kullanıcıları sevindirecek bir duyuruyu da bu etkinlikte gerçekleştirilmesine aracı oldu.

Nokia'nın bir süredir Instagram'a uygulamanın Windows Phone işletim sistemine gelmesi için baskı yaptığı biliniyordu. Instagram'ın resmi olarak ilk defa Nokia'nın etkinliğinde duyurulması da Nokia'nın bir başarısı olarak nitelendirebiliriz. İlk başlarda sadece iOS versiyonu bulunan, daha sonra Android versiyonu çıkan Instagram, biraz geç olsa da Windows Phone'a gelecek.

instagram-windows-phone

Instagram CEO Kevin Systrom da Instagram'ın Windows Phone'a geleceğini onaylarak, Instagram'ı kullanmak isteyen herkese sunmak istediklerini aktardı. Nokia, arkasına aldığı Microsoft desteğiyle birlikte artık daha büyük adımlar atabilecek.

Windows Phone kullanıcılarını sevindiren bu gelişme, Nokia'nın resmi Twitter hesabı üzerinden de paylaşıldı. Şu anda ortada kesin bir tarih olmasa da, tweet'teki bilgilere göre haftalar içerisinde Windows Phone için çıkmış olacak.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.