Galatasaray'dan Foursquare atağı: Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray rozetini duyurdu

Webrazzi Summit 2013'te konuşan Foursquare’in Avrupa’dan Sorumlu Yönetici Direktörü Omid Ashtari; Türkiye'nin ABD'den sonra en çok check-in yapan ülke olduğunu açıklamıştı.

galatasaray-rozetiWebrazzi Summit 2013'te konuşan Foursquare’in Avrupa’dan Sorumlu Yönetici Direktörü Omid Ashtari; Türkiye'nin ABD'den sonra en çok check-in yapan ülke olduğunu açıklamıştı.

Ülkemizde fazlasıyla popüler olan Foursquare'in gelir modeli ise bildiğiniz gibi reklam ve özel sponsorluk anlaşmaları üzerine kurulu. Söz konusu sponsorluklar kapsamında şirketler için özel olarak tasarlanmış rozetler (badge) de hazırlayan Foursquare'in Türkiye'de son olarak anlaştığı isim Galatasaray oldu.

İnternet dünyasında oldukça aktif ve başarılı bir görüntü çizen Galatasaray; böylelikle Foursquare'de kendi rozetine sahip olan ilk markalardan -Türkiye'de ilk spor kulübü, Avrupa'da ise ilklerden- biri oldu.

galatasaray-foursquare-rozet-gorsel

Galatasaray Fourquare'de kendi rozetine sahip olan ilk spor kulübü oldu

Uzun zaman önce Foursquare'de resmi sayfasını hayata geçiren Galatasaray; bu sayfayı beğenen ve belirlenen maçlara check-in yapacak olan taraftarlarına özel olarak tasarlanan Galatasaray rozetine sahip olma imkanı sunacak.

Hatırlarsanız Türkiye'de daha önce Turkcell de Foursquare ile işbirliğine giderek kendi rozetini oluşturmuştu. Galatasaray aynı zamanda söz konusu ortaklıkla beraber rozet haricinde çeşitli sürprizleri de taraftarına sunmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın ev sahibi olduğu maçlarda TT Arena'da check-in olan taraftarların maç topu, oyuncuların maç forması ve Galatasaray Store'da çeşitli indirimler kazanması planlanan kampanyalar arasında.

Bu akşamki maçla birlikte taraftarlar rozet kazanmaya başlayabilecek

Galatasaray taraftarlarları bu akşam 21.45'te oynanacak Kopenhag maçıyla beraber söz konusu işbirliği sayesinde Galatasaray rozeti kazanmaya başlayabilecek. Taraftarlar; hem Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da hem de sarı kırmızılı ekibin basketbol maçlarını oynadığı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda check-in yaparak rozet kazanabilecek.

Kısa bir süre önce YouTube ile işbirliğine imza atan Galatasaray SK, 2014 yılı içinde de resmi site ve bazı diğer platformlarını yenilemeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.