Blackberry, 50 Webrazzi okurunu Webit Congress 2013'e davet ediyor!

Blackberry, 50 Webrazzi okurunu Webit Congress 2013'e davet ediyor!

2009'da Sofya'da takip ettiğimiz dijital teknoloji kongresi Webit'i bilenler ve bilmeyenler için güzel bir haberimiz var. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'da düzenlenecek olan konferansa gitmek isteyen 50 Webrazzi okuru, Blackberry Türkiye sponsorluğunda ücretsiz bilet sahibi olacak.

6-7 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlik bu yıl IBM, Evernote, Blackberry, Yandex, Nokia ve çeşitli internet ve teknoloji şirketlerinin üst düzey yöneticilerini konuşmacı olarak ağırlayacak. Yerli ve yabancı reklam ve dijital pazarlama sektöründen de önemli konuşmacılar da Webit 2013'te sahneye çıkacak.

Dünya çapında 8000 kişinin katılması beklenen konferansta son dönemin geleceği merak uyandıran akıllı telefon üreticisi Blackberry'den de bir konuşmacı yer alacak. Blackberry'nin tecrübeli isimleri tarafından 6 Kasım günü 14:00 - 17:30 saatleri arasında 'BlackBerry DevCamp: The Bizarre App Experiments' başlıklı bir mobil uygulama semineri (çalıştayı) düzenleyecek. Bu seminere katılmak için şuradan başvuruda bulunmanız gerekecek.

50 kişilik kontenjandan faydalanmak için tek yapmanız gereken aşağıdaki formu eksizsiz doldurmak ve size iletilecek kod ile bu akşama kadar Webit'e kayıt olmak. Bu kez yorum şartı koşmuyoruz ama her zaman yorumlarınızı bekleriz. :)

GÜNCELLEME: Kontenjan sınırı saat 13:09:06 itibariyle dolduğu için formumuzu kaldırdık. İlk 50 kişiye davetiyeleri gönderilmiştir. Diğerleri için üzgünüz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.