Founder Institute CEO'su Adeo Ressi'ye canlı yayında girişiminizi anlatmak ister misiniz? [Başvuru Formu]

Founder Institute CEO'su Adeo Ressi'ye canlı yayında girişiminizi anlatmak ister misiniz? [Başvuru Formu]

Sizlere daha önce ABD'nin en önemli girişim hızlandırıcı programlarından Founder Institute ve kurucusu Adeo Ressi'den bahsetmiştik.

Adeo Ressi Perşembe akşamı 20.30-21.15 saatlerinde Webrazzi için ABD'den kamera karşısına geçecek ve sizlerin girişim sunumlarını dinleyecek/yorumlayacak. Bunun için yapmanız gereken ise şuradaki form vasıtasıyla Adeo'ya girişiminizi tek cümle ile İngilizce olarak anlatmanız ve yarın 20.30'da Webrazzi.com'un başında olmanız.

Founder Hotseat Webinar olarak adlandırılan bu etkinlikle birlikte Silikon Vadisi ve dünyanın çok sayıda noktasında binlerce girişim dinlemiş ve girişimleri yönlendirmiş olan Adeo Ressi'den girişiminizle ilgili yorumlar alabilecek, aklınızdaki ya da üzerinde çalıştığınız fikri test edebileceksiniz.

En başarılı sunumu yapan girişimciye eğitim ödülü!

Bu arada Adeo tarafından belirlenecek en iyi girişim sunumu; Kasım ayında başlayacak olan FI yeni dönem eğitimine 750 dolar olan başvuru ücretini ödemeden katılabilecek.

Founder Institute kurucusu ve CEO'su Adeo Ressi ile böylesine bir fırsatı yakalamışken değerlendirmenizi; eğer varsa girişimizi şuradaki form vasıtasıyla tek cümlede anlatmanızı yoksa da webinarı canlı olarak takip etmenizi tavsiye ediyoruz.

Son bir not; formu dolduran girişimcilere webinara katılım ile gerekli bilgi FI ekibi tarafından veriliyor olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.