DevFest, 9 Kasım'da bu sefer Eskişehir'de düzenleniyor: DevFest Eskişehir'13

DevFest, 9 Kasım'da bu sefer Eskişehir'de düzenleniyor: DevFest Eskişehir'13

Sizlere daha önce 2 Kasım'da İstanbul'da düzenlenecek olan DevFest İstanbul'13'ü duyurmuştuk.

Bu yazıda ise DevFest İstanbul'13'ten tam 1 hafta sonra, yani 9 Kasımda'da Eskişehir'de düzenlenecek olan DevFest Eskişehir'13'le karşınızdayız.

Eskişehir bu etkinlikle birlite ilk kez DevFest'e ev sahipliği yapmış olacak. Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte yazılım geliştiriciler, öğrenciler ve iş dünyası 9 Kasım 2013 tarihinde Eskişehir'de bir araya gelecek.

Konferansta genel olarak mobil teknolojiler, (Android SDK, Google Glass, Google Maps API gibi) web teknolojileri ve backend yani server tarafı teknolojileri (Google App Engine, Cloud, MongoDB gibi) konuşulacak. Ücretsiz olan etkinliğe katılım için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

gdgdevfest

DevFest Eskişehir ’13; GDG Eskişehir (Google Developer Group Eskişehir) önderliğinde ve Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Kulubü yardımıyla organize ediliyor. Dilerseniz yukarıda size aktardığımız 3 konu başlığından ilgi duyduğunuz alanları belirleyip konuşmacı olmak için başvuruda bulunabilirsiniz. Bu arada belirlenen bu konular dışında aklınıza gelen, ilgi duyduğunuz diğer konularda da konuşmacı olabilmek için başvuru yapabilmeniz mümkün.

Eskişehir'deki yazılım meraklıları için oldukça güzel bir haber olduğunu düşündüğümüz bu etkinlik için şimdiden kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Etkinlik, 9 Kasım 2013'te, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.