İnternet üzerinde en çok aranılan tablet PC'ler [Webrazzi PRO]

İnternet üzerinde en çok aranılan tablet PC'ler [Webrazzi PRO]

Türkiye'nin en çok kullanılan online fiyat karşılaştırma servislerden biri olan akakce.com, aynı zamanda akakce.bilgi markasıyla Webrazzi PRO'nun veri ortaklarından da biri.

Bu hafta içinde Webrazzi PRO'ya toplamda 18 yeni grafik eklenirken bu yazıda sizlerle akakce.com üzerinde tablet PC kategorisi için en popüler ürün ve markaları paylaşacağız. akakce.com'da Ağustos ayı içinde gerçekleşen arama ve sayfa görüntülemelerine göre hazırlanan grafiği hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Grafiğe göre Apple'ın 16GB'lık iPad Mini'si (beyaz renkli) tablet kategorisinde ayın en çok aranan ürünü olmuş. İkinci sırada Samsung Galaxy Tab 2 P3110, üçüncü sırada iPad 4, dördüncü sırada Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110, beşinci sırada ise Piranha Business Tab 7.0 yer alıyor.

İlk 10 sırada geriye kalan 5 üründen 4'sü Samsung'a ait, diğer son ürün ise siyah renkli iPad Mini. Markalara baktığımızda ise; tablet PC kategorisinde Apple, Asus, Piranha, Samsung ve ViewSonic en popüler markalar arasına girmeyi başarmışlar.

akakcecomda_bilgisayar_tablet_pc_kategorisinde_yer_alan_en_populer_marka_ve_urunler

Bu arada bir sizlere bir de akakce.com'la ilgili bir yenilikten bahsedelim. Şirket kısa bir süre önce ana sayfasında gerçek zamanlı olarak platform üzerinde yapılan aramaları göstermeye başladı. Dilerseniz akakce.com'un ana sayfasında akakce.com'da şu anda arananlar başlığı altında gerçek zamanlı olarak yapılan aramaları takip edebilirsiniz.

akakce.com Webrazzi PRO'nun veri ortaklarından biri

Profesyoneller için bilgi merkezi olan Webrazzi PRO'da yer alan verilerin bir kısmı aralarında Nielsen, Deloitte, Mobilike, Gold.com.tr ve Kariyer.net gibi isimlerin bulunduğu veri ortaklarımıza ait. Bu şirketler, büyük çoğunluğu halka açık olarak bulunmayan değerli istatistik ve bilgileri bizimle paylaşıyorlar, biz de Webrazzi PRO'da sizlere sunuyoruz.

Veri ortaklarımızdan biri olan akakce.com'la ilgili olarak da her ay için en popüler 10 kategorinin detaylı bilgisine ve platformda en çok aranan ürün ve kategorilere ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.