Sosyal Fayda Zirvesi'nin İstanbul ayağı 24 Eylül'de sizi bekliyor

Sosyal Fayda Zirvesi'nin İstanbul ayağı 24 Eylül'de sizi bekliyor

İnternetin sosyal fayda anlamında kullanımı kitlesel hareketleri tetikliyor. Dünya çapında düzenlenen Sosyal Fayda Zirvesi (Social Good Summit) de bu kavramı masaya yatıran bir etkinlik olarak bu yıl Türkiye'de de sahne alıyor.

Yurtdışında 22-24 Eylül tarihlerini kapsayacak şekilde geniş bir kapsamda (Bkz: SGS New York) düzenlenen etkinlikler İstanbul'da 24 Eylül'de yarım günlük bir etkinlik olarak gerçekleştirilecek. Etkinlikte yeni ve dijital teknolojilerin sosyal fayda bilinciyle nasıl kullanılacağı masaya yatırılacak.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye, Ericsson, Google, Kadir Has Üniversitesi, Webrazzi ve Birleşmiş Milletler Gönüllüleri ortaklığında düzenlenen bu ücretsiz etkinliğe katılmak için Biletino üzerinden kayıt yaptırmanız yeterli.

Registration.TicketHolderTwitter üzerinden konuşmalar başladı

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde düzenlenecek olan etkinlik internet üzerinden de canlı yayınlacak. Bu küresel etkinliğin Türkiye ayağında sosyal medyada #2030Şimdi etiketiyle tartışmaya şimdiden dâhil olabilir veya paylaşımları takip edebilirsiniz.

Programa geçmeden önce Twitter for Good kitabının yazarı ve bir Twitter çalışanı olan Claire Diaz Ortiz'i video konferans yoluyla Webrazzi Summit 2011'de sizlerle buluşturduğumuzu da hatırlatmak yerinde olur. Zumbara.com gibi sosyal fayda amaçlı girişimleri de sizlere tanıtmaya çalışıyoruz.

200 kişiyle sınırlı kontenjan için hemen kayıt olmanızı öneririm. Son gelişmeleri UNDP Türkiye’nin internet sitesinden veya Twitter hesabından takip edebilirsiniz.

PROGRAM (Güncel programa şurada)

14:00 – 14:15 Açılış - Giriş, takdim

14:15 – 14:45

Açılış konuşması: Giulio Quaggiotto, Bilgi ve İnovasyon Grup Lideri, UNDP Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Ofisi

14:45 – 15:00 Kahve arası

15:00 – 16:00 Birinci oturum: Sosyal Medya + Sosyal Fayda

Moderatör: - Doç. Dr. Esra Arsan, Bilgi Üniversitesi Panelistler: - Ayşegül Güzel, Zumbara.com internet sitesi koordinatörü - Uygar Özesmi, Change.org internet sitesi Doğu Avrupa ve Batı Asya Direktörü - Erhun Baş, Genel Müdür Yardımcısı – Kamu İlişkileri ve Ekonomik Konular, Ericsson Türkiye - Yiğit Kalafatoğlu, Utopic Farm ajansı Başkanı

16:00 – 16:15 Kahve arası

16:15 – 17:15 İkinci oturum: Gençlik + Sosyal fayda

Moderatör; - Suat Özçağdaş, Sosyal İnovasyon Merkezi kurucusu Panelistler; - Evin Taş, Cisco Network Akademisi Türkiye yöneticisi - Cem Arslan, Birleşmiş Milletler Gönüllüsü - Ali Ercan Özgür, Uluslararası Kalkınma Ortakları (IDEMA) Kurucusu ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Genel Sekreteri - Pelin Kuzey, Halkla İlişkiler Müdürü, Google Türkiye

17:15 – 17:30 Kapanış konuşması

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.