Keiretsu Forum İstanbul ve KAGİDER şirket değerleme yaklaşımlarını kadın melek yatırımcılarla konuşacak

Keiretsu Forum İstanbul ve KAGİDER şirket değerleme yaklaşımlarını kadın melek yatırımcılarla konuşacak

Şimdiye kadar 400 milyon doların üzerinde yatırım yapan uluslararası melek yatırım organizasyonu Keiretsu Forum'un Türkiye’deki ayağı Keiretsu Forum İstanbul ve Kadın Girşimciler Derneği ortak etkinlikte buluşuyor. Yapılacak olan etkinlikle Şirket Alım Satımlarında Şirket Değerleme Yaklaşımları konu edilecek. Toplantıda Keiretsu Forum üyesi Ümit Boyner de konuşmacılar arasında yer alıyor.

Etkinliklerini hızlandıran Keiretsu Forum İstanbul  hatırlayacağınız üzere daha önce yatırım aşamasındaki şirketler için due dilligence eğitimi vermişti. Temmuz ayında  Avea’nın girişimcileri desteklediği kuluçka merkezi Avea Labs ile birlikte çalışma başlatmış ve AveaLabs’ın desteklediği şirketleri melek yatırımcılara buluşturmuştu.

Özellikle girişimcilik ekosistemindeki melek yatırımcı sayısının artması ve ortak bilinci yaratılması için önemli olan etkinlik 17 Eylül’de Sabancı Center’da gerçekleşecek.

17 Eylül Salı günü gerçekleşecek etkinlik 8:30'da başlayacak. Etkinlikte Candan Karabağlı, KAGİDER Başkanı Gülden Türktan ve Ümit Boyner konuşmacı olarak yer alacak. 47 ülkede faaliyet gösteren JPA denetim ve danışmanlık şirketinin Türkiye partneri İzzet Özberki Şirket Alım Satımlarında Şirket Değerleme Yaklaşımları ile ilgili eğitim verecek.

Keiretsu Forum Istanbul ve KAGIDER üyeleri için katılım ücretsiz olan etkinliğe kadın ve erkek tüm yatırımcı ve girişimciler katılabiliyor.  Ücreti 175 TL olan etkinliğe ilgilenler buradan ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.