SirketOrtagim.com 11 lisanslı melek yatırımcı sayısını yükseltmek istiyor

SirketOrtagim.com 11 lisanslı melek yatırımcı sayısını yükseltmek istiyor

Mart ayında 2. yıllık etkinliğini yapan SirketOrtagim.com, melek yatırımcıları bünyesine eklemeye başlıyor. KOBİ ve yeni girişimlere özel şirket evliliği ve yatırımcı portalı Şirket Ortağım, 11 olan melek yatırımcı sayısını daha da yukarılara çekmek niyetinde.

Birleşme ve satın almalarına yönelik Mehmet Buldurgan tarafından kurulan sistemde, şu an için resmi olarak lisans alan 58 melek yatırımcının 11’i yer alıyor. 2012 yılında kurulan ve 2000’e yakın üyeye ulaşan portalın kurucusu Mehmet Buldurgan da lisanslı 11 isim* arasında bulunuyor.

26 Eylül'de yeni bir etkinlik

Melek yatirimci Mehmet BuldurganŞirket Ortağım, projelere yapılacak ilk yatırımcı destekleri için 26 Eylül’de İstanbul'daki Büyük Klüp’te bir toplantı yapılacak. Mehmet Buldurgan (sağda), bu etkinlik öncesinde hem melek yatırımcıların hem de girişimcilerin sirketortagim.com'a kayıt olmasını bekliyor.

Şirketinize ortak veya melek yatırımcı bulmanızı internet üzerinden bulmanıza aracılık eden Şirket Ortağım, yeni yazılımı ile anında mesajlaşma, sohbet ve haber akışı gibi özellikler de sunuyor.

Lakin üzülerek söylemeliyim ki platform olarak tatmin edici bir kullanıcı deneyimi sunmuyor. Hatta böyle bir yatırımcı portalı için en kısa sürede daha işlevsel ve kullanışlı bir yapıya geçilmesi gerektiğini söyleyebilirim.

sirketortagim.com

Daha önce Şirket Ortağım'a katılan okuyucularımızın da bu yönde deneyimlerini paylaşmasını merakla bekliyorum.

*SirketOrtagim.com'daki lisanslı melek yatırımcılar; Mehmet Buldurgan, Babür Çelebi, M.Ayhan Dayoğlu, Ali Pandır, Ümit Karaarslan, Şemsettin Gelgen, İsmail Cem Akar, Dursun Akbulut, İsmail Kemal Gürleyik, Turhan Beriker, Cafer Fındıkoğlu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.