Webrazzi Veritabanı yenilendi!

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında Türkiye internet ekosistemine merhaba diyen Webrazzi Veritabanı'nı yeniledik.

webrazzi-vt-logoWebrazzi VT içine bugüne kadar 1700'ün üzerinde şirket ve 1400'ün üzerinde de kişi eklenmişti.

Yenilenen Webrazzi Veritabanı'nda platformun tasarımı tamamen değiştirirken bilgi girişi başta olmak üzere site içi bazı fonksiyonlarda da çeşitli kolaylıklara gittik. Ayrıca platformun altyapısı da bu güncellemeyle birlikte tamamen yenilendi.

Geçtiğimiz Nisan ayından bugüne kadar geçen sürede Webrazzi Veritabanı'na üye olduysanız mevcut kullanıcı bilgileriniz ile platforma üye girişi yapabilirsiniz. Hala üye değilseniz Webrazzi Veritabanı'na şuradan üye olabilirsiniz.

webrazzi-vt-anasayfa

Webrazzi Veritabanı, kısaca Webrazzi VT ile ilgili olarak siz Webrazzi okuyucularına çok da fazla bir bilgi vermeye gerek yok sanıyorum. Kısaca Türkiye internet ekosisteminde yer alan kişi ve şirketlerin listelendiği Webrazzi VT'de; şirketlerin genel bilgilerini, yatırım geçmişlerini, çalışanlarını ve iletişim bilgilerini bulabilirsiniz. Webrazzi VT'de yer alan kişilerin ise benzer şekilde genel bilgilerine ve kariyer adımlarına ulaşmanız mümkün.

Yenilenen Webrazzi VT ile beraber yatırım başlığına da fazlasıyla önem verdik. Örneğin ana sayfanın en üstünde Türkiye'de gerçekleşen son yatırımları bulabilirsiniz. Bunun haricinde yatırım kategorisindeki şirketler ise burada.

Webrazzi Veritabanı'yla alakalı olarak aklımızda çok sayıda yeni özellik bulunuyor. Şirketlerin iletişim bilgilerine daha da kolay ulaşabilmeniz adına haritada gösterim, şirketlerin organizasyon şemalarını da platforma dahil etme, ilgi duyduğunuz şirket ve kişileri takip edebilme ve yatırım başlığının daha da öne çıkartılması gibi fikirleri zaman içerisinde hayata geçirmeye çalışacağız. Siz de Webrazzi Veritabanı projesinde içerik olarak bize katkı sağlamak istiyorsanız platforma üye olup dilediğiniz şirket ve kişileri güncelleyebilir ya da sıfırdan yaratabilirsiniz.

webrazzi-vt-webrazzi-sayfasi

Webrazzi Veritabanı'nda rastladığınız hata ve platformla ilgili genel olarak görüşleriniz için bize tech (at) webrazzi (dot) com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.