Gamester yeni oyunu Hordemaster'ın ilk oyun içi fragmanını yayınladı!

Gamester yeni oyunu Hordemaster'ın ilk oyun içi fragmanını yayınladı!

İlk olarak Townster isimli oyunuyla çıkış yapan Gamester, o dönem büyük ilgi görmüştü. Sonrasında oyunu Arap dünyasına açan şirket, bu arada Nowhere Studios ile birlikte Oyna Turka isimli oyun platformunu hayata geçirmişti. Bugün ise şirketin yeni oyunu HordeMaster'ı deneme şansı bulduk.

HordeMaster, Facebook üzerinden oynanan flash tabanlı üç boyutlu aksiyon – strateji oyunu. Oyunu üç boyutlu olarak oynayabilmek için tarayıcınıza herhangi bir eklenti kurmanıza da gerek yok.

Oyunun strateji ayağında kendi üssümüzü kurarak yeni yapılar kurup bu yapıları geliştirerek yeni silahlara ve cephanelere sahip oluyoruz. Üssümüzü geliştirerek dışarıdan gelecek saldırılara karşı daha dayanıklı ve bizim yapacağımız saldırıları o kadar kuvvetlendirmiş oluyoruz.

Oyunun aksiyon kısmında ise diğer oyuncuların üslerine saldırarak çeşitli ödüller kazanabiliyoruz. Aynı zamanda oyuncular klanlar kurarak kendi aralarında yardımlaşarak diğer klanlara karşı da rekabet edebiliyorlar.

Stage 3D API desteğiyle geliştirilen oyun tam ekran olarak herhangi bir ekstra eklentiye ihtiyacı olmadan tarayıcı üzerinden oynanıyor. Denemelerimiz sırasında oyunun performansından genel olarak memnun kaldığımı eklemeliyim, oyun 3D ve tam ekran olmasına rağmen herhangi bir takılma ve ciddi bir FPS düşmesi yaşamadım.

HordeMaster

Oyunun dili şu anda İngilizce ancak yayınlanacak versiyonda Türkçe desteğinin olacağını eklediler. HordeMaster’ın geliştirme süreci devam ediyor. Şirket  yakın zamanda beta listeden  oyuncu davet ederek oyunun ilk beta sürümünü yayınlayacaklarını söyledilir. Oyunun beta listesine buradan kaydolabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.