Sosyal medyada etkileşimini artıran AdMingle, satış ortağı olarak ReklamZ'yi seçti

Sosyal medyada etkileşimini artıran AdMingle, satış ortağı olarak ReklamZ'yi seçti

Ülkemizde kullanıcı sayıları hızla artan sosyal ağlar yeni fikirlere ilham kaynağı olmuş ve bir çok yeni girişimi de beraberinde getirmişti. Bu girişimlerden biri de kulanıcıların sosyal ağlarda marka ile yaptığı etkileşim ile para kazanabildiği platform adMingle'i geçene sene duyurmuştuk.

Geçen bir yıl içerisinde İngiltere, İtalya ve Endonezya'da ofis açan adMingle aralarında Markafoni, Denizbank, Avivasa, Turkcell gibi çeşitli sektörlerden 30'dan fazla firmaya direk veya ajanslar üzerinden hizmet veriyor. Reklamveren tarafı bu yönlü ilerleyiş göstermesenin ana sebeplerinden birisi de Yayıncı tarafında ulaşmış olduğu kullanıcılar. Yayıncılarını oluşturan sosyal medya kullanıcıları ise 100'den fazla ünlüye, 120'den fazla internet fenomenine ulaşmış.

Bugün aldığmız bilgiye göre adMingle reklam satışlarında 2011 yılında Ballroom tarafından satın alınan ReklamZ’yi seçti. adMingle'in büyüme stratejisi doğrultusunda ReklamZ ile yaptığı işbirliğinin yurtdışında ne gibi yararları olacağını birlikte göreceğiz.

admingle sayfa görüntüsü

Ana işine odaklanmak isteyen yayıncılar özellikle reklam satışı gibi tahsilat ve sayısı fazla müşteri ile ilgilenmeyi gerektiren durumda outsource yaparak reklam ağlarına dahil oluyorlar. Bu örneklerden birisi olan Ligtv.com.tr'de dijital reklam satışlarını ReklamZ'ye devretmişti. ReklamZ ile yaptığı anlaşma ile adMingle reklam satışını outsource ederek ana işine odaklanmış olacak.

Her şirketin ana kalbinin satıştan geldiğini söyleyebiliriz ama odak noktasını satıştan ziyade ürüne yönlendirmiş firmalar başarıya daha yakın. adMingle'da bu anlaşma ile reklam modellerinde çeşitlilik, kreatif kampanyaların artıracak olması şirketin ana işine odaklanmasının muhtemel sonuçlarından.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.