Mackolik.com ile Sahadan.com'un Android ve iPhone uygulamaları yenilendi

Mackolik.com ile Sahadan.com'un Android ve iPhone uygulamaları yenilendi

Futbolda 2013-2014 sezonunun başlamasıyla iş modeli futbol ile ilgili olan şirketlerin hayata geçirdiği yenilikleri, siz Webrazzi okuyucularına aktarmaya devam ediyoruz.

Turkcell TV içerisinde İkinci Ekran uygulamasını tanıtan Turkcell ve hem 10. yılına hem de 2013-2014 sezonuna yeni tasarımıyla giren Bilyoner.com'dan sonra Mackolik.com ve Sahadan.com da mobil (iPhone ve Android) uygulamalarını güncelledi.

Hatırlarsanız dünyanın dijital spor medyası konusunda en önemli isimlerinden biri olan Perform Group, Maçkolik İnternet Hizmetleri'ni geçtiğimiz yıl satın almıştı. Bu satın alma sonrasında Mackolik.com ve Sahadan.com da Perform Group bünyesine geçmiş oldu.

Türkiye'nin en çok kullanılan mobil uygulamaları arasında yer alan Mackolik.com ve Sahadan.com'un iPhone ile Android uygulamalarını ücretsiz olarak telefonlarınıza indirebilirsiniz. 2 uygulamanın aylık olarak toplam sayfa gösterim sayısının 200 milyonun üzerinde olduğunu da ekleyelim. Güncellenen uygulamalarla beraber kullanıcılar tüm dünyadan spor karşılaşmalarının skorlarına, maçlarla ilgili istatistiki bilgilere ve TV rehberine ulaşabilecekler.

Her hafta ortalama 2 bin futbol ve basketbol maçının skorları kullanıcılara ulaştırılıyor

Mackolik.com ve Sahadan.com'un mobil uygulamalarında her hafta ortalama 2 bin futbol ve basketbol karşılaşmasının skorları canlı olarak kullanıcılara ulaştırılıyor. Uygulamaların özelliklerine gelecek olursak; dilerseniz favori takımınızı seçerek takımınızın maçları hakkında anında bildirimler alabilirsiniz. Ayrıca uygulamalar kişiselleştirilebilir bildirim ayarlarıyla da dikkat çekiyor. Örneğin maçlarla ilgili hangi aksiyonlarda bildirim almak istediğinizi ya da hangi maçların bildirimlerini almak istediğinizi belirleyebiliyorsunuz.

Uygulamalar bahis oyuncuları için de çok sayıda faydalı bilgi barındırıyor. Örneğin forum sayfalarında maçlarla ilgili diğer kullanıcıların görüşlerini okuyarak dilerseniz siz de sohbete dahil olabilirsiniz. Aynı zamanda uygulamalar üzerinde futbol veya basketbol maçlarıyla ilgili çok sayıda istatistiki bilgiye de ulaşmak mümkün.

Uygulamaları tüm mobil platformlardan Mac ya da Sahadan yazıp 3435'e SMS göndererek indirebilirsiniz. Ayrıca uygulamaların Android ve iPhone linkleri de hemen aşağıda:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.