Kapory.com: Online İşler'in ikinci projesi grup alışverişe kapora sistemini getiriyor

Kapory.com: Online İşler'in ikinci projesi grup alışverişe kapora sistemini getiriyor

Nisan ayında Damacana.com.tr ile ilk projesini duyurduğumuz Online İşler, ikinci projesinde farklı bir yaklaşımla grup alışveriş modeline adım atıyor.

Timuçin Bilgör ve Serdar Tavus tarafından kurulan Online İşler,  Kapory.com adlı yeni projesinde küçük bir kapora karşılığında indirim fırsatlarını satın almanızı sağlıyor. Böylece ürün veya hizmet bedelinin tamamını ödemeden herhangi bir fırsatı satın alma hakkınız oluyor.

kapory.com

Farklı kategorilerde indirim fırsatları sunan Kapory, kullanılmayan kuponlardan edilen zararı minimuma indiriyor ve "önce gör, sonra öde" sloganıyla tüketicilerin olası bir aksaklıkta veya ürünün beğenilmemesi durumunda, hizmet bedelinin tamamını ödemeyebileceğini ileri sürüyor.

Aslında bu satış tip zaman zaman klasik grup alışveriş sitelerinde de uygulandı. Kapory'nin grup alışveriş pazarının eski günlerini geri getirmesi belki imkansız ama farklı bir seçenek sunması açısından sonuçlarını görmeyi bekleyebiliriz.

Zira grup alışveriş pazarındaki temel sorun, fırsatların kullanılmamasıyla zarar edileceği düşüncesi değil; indirim algısının ve hizmet anlayışının zarar görmesiydi.

Kapory.com'a belki de bu zorlukları bildiği olan ilk 100 bin kullanıcıya, 5'er TL'lik (toplamda 500.000 TL) Kapory puanı hediye ediyor. Şu anda sitede sadece İstanbul için 40 civarında fırsat var. Eğer bu modele bir şans vermek isterseniz 5 TL Kapory fırsatını da kullanarak masrafsız ilk adımı atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.