Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması başvuruları 16 Ağustos'ta sona eriyor

Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması başvuruları 16 Ağustos'ta sona eriyor

JCI Kadıköy tarafından 2010 yılından bu yana düzenlenen Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması (CYEA) bu yıl yeni bir temsilcilikle daha etkili bir boyut kazanıyor. Avrupa'da adınızı duyurmak için son günlere girmiş bulunuyoruz.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması (Creative Young Entrepreneur Awards, CYEA), bir kez daha yetenekli ve yenilikçi girişimcileri arıyor. Girişimcilerin tanınmasına ve kendini geliştirmesine aracılık eden CYEA için başvuru süresi bu cuma günü doluyor.

Adayların  şirketini en az 1 yıl önce kar elde etmek amacı ile kurmuş ve 18-40 yaş arasında olması gerekiyor.

Creative Business Cup Türkiye'ye geliyor

2013 yılı finalinde, Alemşah Öztürk, Burcu Toprak Akdarı, Gülden Yılmaz, Melek Pulatkonak ve Sina Afra gibi girişimcilik dünyasından önemli isimlerin jüri koltuğunda olduğu CYEA'nın bu önemli bir özelliği daha var. CEYA, Danimarka'da düzenlenen Creative Business Cup (CBC) yarışmasının Türkiye temsilciliğini üstleniyor.

CBC, bu sene Danimarka'nın "Business and Growth" Bakanlığı, "Danish Business Authority" ve "Center for Cultural and Experience Economy" tarafından düzenleniyor ve JCI Kadıköy bu yılki yarışmaya Türkiye adına ev sahipliği yapacak.

18-20 Kasım 2013 tarihlerinde Kopenhag'da yapılacak olan Creative Business Cup ödül töreninde 'ben de olmalıyım' diyorsanız en geç 16 Ağustos'ta başvuru yapmanız gerekiyor. Küresel finalist olmanız durumunda ise para ödülü ve çeşitli ödüller sizi bekliyor.

Geçen yılki yarışmanın ilk 3 girişimcisi sırasıyla Berna İlter (BRN Yatak), Onur Kayapınar (Türevmak) ve  Yusuf Emre Çelebioğlu (Alpin Endüstriyel Dağcılık) olmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.