Hepsiburada.com kurucularından Kaan Dönmez, Hizlial.com Genel Müdürü oldu

Hepsiburada.com kurucularından Kaan Dönmez, Hizlial.com Genel Müdürü oldu

Gold Grup bünyesinde 2007 yılında kurulan Hizlial.com, bilgisayardan beyaz eşyaya, mobilyadan kozmetik ürünlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle Türkiye'nin önemli e-ticaret markalarından biri. Müşterilerine 27 ayrı kategoride 400 binden fazla ürün sunan Hizlial.com, Android ve iPhone'lar için özel olarak geliştirdiği mobil uygulamalarıyla da dikkat çekiyor.

Cirosunu bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 98 artırarak hızlı büyümesini sürdüren Hizlial.com, bugün yaptığı açıklamada e-ticaret'in güçlü isimlerinden Kaan Dönmez'i Genel Müdür ve Yönetici Ortak olarak bünyesine kattığını açıkladı.

Profesyonel kariyerine 1997 yılında başlayan Kaan Dönmez, geçmişindeki Hepsiburada.com, Vatan Computer ve Morhipo gibi önemli e-ticaret markalarıyla dikkat çekiyor.

Hepsiburada.com'un kurucularından olan Dönmez, tam 11 sene Hepsiburada.com çatısında çalıştı. Son üç senedir de kuruluşunda da bizzat görev aldığı Morhipo'da genel müdürlük görevini üstlenen Dönmez, bugünden itibaren Hizlial.com için çalışacak.

Hepsiburada ile birebir aynı iş modeline sahip olan Hizlial.com'un başına geçen Kaan Dönmez'in yeni bir Hepsiburada yaratıp yaratamayacağını hep beraber göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.