Kadınlara yönelik e-ticaret girişimi LilaKutu'ya Aslanoba Capital'den yatırım geldi

Kadınlara yönelik e-ticaret girişimi LilaKutu'ya Aslanoba Capital'den yatırım geldi

Farklı bir modele sahip e-ticaret girişimlerinden olan LilaKutu, Aslanoba Capital'den yatırım aldığını duyurdu. Güzellik ve bakım ürünlerinin test ürünlerinden oluşan bir kutuyu her ay kadın üyelerine gönderen e-ticaret sitesi 2011'de kurulmuştu.

Sibel Çetin, Süleyman Bilge ve Süreyya Can tarafından kurulan girişim, tüm Türkiye'den toplam 110 bin kadın üyeye ulaşmış. Bir süre sonra ekranlardan tanıdığımız Ayşenur Yazıcı'nın da ekibe katılmasıyla güzellik ürünleri ve bakım konusunda özgün videolar da hazırlayan girişim videoları toplam 1.6 milyon izlenme rakamına ulaşmış.

Aslanoba Capital, daha önceki yatırımlarda olduğu gibi farklı bir modelde çalışan e-ticaret sitelerine yatırım yapmaya devam ediyor. Ancak bu sefer hem yatırım miktarı hem de değerleme konusunda bilgi paylaşılmamış. 

lilakutu-aslanoba-capital

Şirket ortaklarından Sibel Çetin yapılan resmi açıklamada her çeyrekte %45-50 arasında büyüdüklerini aktarırken aldıkları bu yatırımla kendi alanlarında büyümeye devam edeceklerini paylaşmış.

Şirketin gelenekselden gelen ilk yatırımcılarından da kısaca paylaşacak olursak, AFM Sinemaları ve Turkweb.tv yatırımları ile tanınan ve Türk Melek Yatırımcılar Derneği kurucularından Adnan Akdemir, Coca Cola International ve Philip Morris eski üst düzey yöneticilerinden Melih Özkan; gayrimenkul geliştirme alanında aktif ve TÜGİAD Danışmanlar Kurulu Başkanı Özden Pelister ve işadamı Hakan Çetin'de bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.