Distimo mobil uygulama eğilimlerini ücretsiz olarak yayınlamaya başladı

Distimo mobil uygulama eğilimlerini ücretsiz olarak yayınlamaya başladı

Mobil uygulama dünyasında yükselmek giderek daha fazla emek ve para isteyen bir iş halini alıyor. Neyse ki bu alandaki ölçümleme araçları giderek artıyor ve tabana yayılıyor. Distimo mobil uygulama eğilimlerini ücretsiz olarak yayınlamaya başlıyor.

2009 yılında mobil uygulama mağazalarını analiz etmek için Amsterdam'da kurulan Distimo, son adımı ile rakipleri analiz etmenizi biraz daha kolaylaştırıyor. Ücretsiz olarak sunulan 'app trends' hizmeti, istediğiniz mobil uygulamanın uygulamaların günlük sıralama, indirilme ve kazanç değişimlerini gözler önüne seriyor.

distimo dolmus driver app trends 2

Gördüğünüz grafikler bir kaç gün önce sizlere tanıttığımız Dolmuş Driver oyununun son 2 hafta performansını gösteriyor. Distimo, ülkelere göre ayrı ayrı sıralamaları da görmenize imkan tanıyor.

distimo dolmus driver app trends

Google Play ve App Store'da yer alan uygulamaların özet bilgilerini de sunan Distimo'nun App Analytics veya AppIQ kullanıcıları daha detaylı bilgileri görebiliyor ama ücretsiz olarak sunulan bu verilerin oldukça önemli olduğunu ve değerlendirebileceğinizi düşünüyorum.

Diğer yandan 'App Leaderboards' sayfasında da ülkelere göre en çok indirilen uygulamaları görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.