Duello Games'in yeni oyunu Bellyfish artık ücretsiz ve 7 dili konuşuyor

Duello Games'in yeni oyunu Bellyfish artık ücretsiz ve 7 dili konuşuyor

Popüler iPhone oyunu iSlash'in geliştiricisi Duello Games, yeni oyunu Bellyfish (iTunes) için önemli bir güncelleme yayınladı.

Mayıs ayı başında sizlere tanıttığımız Bellyfish, artık Türkçe dahil 7 dili (Almanca, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Türkçe) destekliyor.

Bu güncelleme Duello Games'in Avrupa'da büyümeye odaklandığını açıkça gösteriyor ama İspanyolca (610 milyon kişi konuşuyor) ile Güney Amerika'ya yayılabileceğine de işaret ediyor.

Bellfish artık ücretsiz

iPhone ve iPad kullanıcılarının oynayabileceği Bellyfish, yeni güncellemeyle ücretli satış modelinden de vazgeçiyor. Gelir modelini tamamen uygulama içi ürün satışına dayandıran Duello Games, oyuna 5 yeni karakter eklemiş.

iphone oyunu duello games Bellyfish-Heroes

Yeni oyun hazırlıkları...

Bu güncelleme Duello Games için Avrupa bacağıyla daha fazla gelir, Güney Amerika bacağıyla da daha fazla kullanıcı vaadediyor. İngilizce'nin etkisi ise küresel bir bilinirliğin garantisi sayılabilir. Duello Games kurucularından Benan Arıgil, Çince'yi henüz düşünmediklerini ama gelecek güncellemelerin sosyal etkileşimler içereceğini öğrendim.

Diğer yandan Duello Games'in Ekim ayı sonunda yayınlanmak üzere yapboz/aksiyon tipi bir oyun hazırlamakta olduğunu da ilk olarak sizlerle paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.