Adobe Social’a Foursquare ve LinkedIn desteğinin yanı sıra öngörü özellikleri eklendi

Adobe Social’a Foursquare ve LinkedIn desteğinin yanı sıra öngörü özellikleri eklendi

Adobe, dijital pazarlama için tasarlanmış Marketing Cloud’un bir parçası olan Adobe Social’ın 3.0 sürümünü kullanıma açtı. Adobe Social, adından da anlaşılabileceği gibi sosyal medya pazarlaması konusunda ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok farklı aracı bir araya getiren ve Adobe’nin pazarlama ayağının en önemli parçası olmaya aday bir servis.

Zaten Adobe’nin de planı bu. Şu anda pazarlama için 20’nin üzerinde farklı ürün seçeneği bulunan Adobe, bunların arasından özellikle 5 tanesini öne çıkartıyor. Adobe Social ise yeni nesil pazarlama anlayışının en önemli öğesi konumunda.

Bu yaklaşımla güncellenen Adobe Social’a eklenen sosyal ağ sitelerinin yanı sıra oldukça ilgi çekici bir öngörü özelliği eklendi…

Adobe Social

İlk olarak 2012’nin Eylül ayında kullanıma sunulmuş olmasına rağmen Adobe Social kısa sürede 3.0 sürümüne ulaştı. Şu ana kadar desteklediği sosyal ağ siteleri arasında Facebook, Google+, Twitter, Tumblr ve Reddit bulunan Adobe Social artık dört sosyal ağ sitesini daha destekliyor. Bunlar Foursquare, LinkedIn, Instagram ve Flickr.

Fakat yeni güncelleme ile eklenen öngörü özelliği bunlardan daha ilgi çekici. Bu özellik sayesinde dijital pazarlama uzmanları paylaşımlarını hazırladıktan sonra Adobe Social’ın analinize başvurarak yayınlamak için en uygun zamanın hangisi olacağı konusunda tavsiye alabiliyorlar. Bu tavsiye etkileşimi en üst seviyeye çıkartmayı hedefleyecek şekilde gerçekleşiyor.

Adobe Social

Bunun yanı sıra Adobe Social, paylaşımın ne kadar etkileşim sağlayacağını da paylaşım yayınlanmadan önce tahmin edebiliyor. Farklı yöntemler kullanılarak gerçekleştirilen hesaplamalar sonucunda yapılan bu öngörü de, sizin pazarlama kampanyanızı ne şekilde yöneteceğinize karar vermek ve en etkili olacak paylaşımlara karar vermek açısından çok faydalı olabilme potansiyeline sahip.

Adobe Social’ın güncellenen yeni sürümünde bu yeni özelliklerin hemen hepsi hazır ve kullanılabilir durumda. Aralarından bir tek LinkedIn desteği şu an için beta sürümünde. Adobe, LinkedIn desteğinin yıl içerisinde tüm özellikleri ile kullanıcılara sunulacağını söylüyor.

Adobe Social

Adobe Social etkileyici özelliklere sahip ve dijital pazarlamacılar için çok faydalı olabilecek bir araç. Fakat asıl önemli olan bu işin profesyonellerinin tercihleri. Bu yüzden en sağlıklı yorumu sizlerin yapabileceğinize inanıyoruz. Bu yüzden size sormak istiyoruz: Siz sosyal medya yönetimi için hangi araçları tercih ediyorsunuz?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.