Nowhere Studios, yeni oyunu Monochroma için Kickstarter'da desteklerinizi bekliyor

Geçtiğimiz aylarda sizlerle paylaştığımız Oyna Turka isimli oyunun yapımcısı olan oyun geliştirici şirket Nowhere Studios yeni oyunu Monochroma için Kickstarter'da desteklerinizi bekliyor.
Nowhere Studios, yeni oyunu Monochroma için Kickstarter'da desteklerinizi bekliyor

MonochromaLogoGeçtiğimiz aylarda sizlerle paylaştığımız Oyna Turka isimli oyunun yapımcısı olan oyun geliştirici şirket Nowhere Studios yeni oyunu Monochroma için Kickstarter'da desteklerinizi bekliyor.

Sinematik bir puzzle oyunu olan Monochroma'nın geliştirilmesine 18 ay önce başlanmış ve ekibin Kickstarter sayfasında paylaştığı bilgilere göre 6 aylık daha işi kalmış. İstanbul'daki ofislerinde 10 kişilik bir ekibe sahip olan Nowhere Studios, Burak Tezateşer ve Orçun Nişli tarafından kurulmuş.

Kickstarter'dan 80 bin dolar toplamayı planlayan ekip, ben bu yazıyı yazarken 2 bin dolar toplamayı başarmıştı. Webrazzi okuyucularının da destekleriyle 45 günlük sürede hedefe ulaşılacağını umuyoruz. :)

Ortalama 90 dakika süren 4 bölümden oluşan oyunun geliştirilmesinde zor bölüm geride kalmış, geriye ise son iki bölümün görsellerinin hazırlanması ve bugların temizlenmesi kalmış. İlk başta XBOX için geliştirmeye başlanan Monochroma, değişen pazar yapısı ve yayıncıya ihtiyaç duyulması sebebiyle öncelikli platformunu PC'ye çevirmiş. Daha sonrasında ise oyunun PlayStation ve XBOX'a geliştirilmesine başlanacak.

Mobil versiyonunun olup olmayacağını sorduğum şirketin kurucusu ortaklarından Burak Tezateşer, mobilde oyunun grafiklerinden çok şey kaybedeceğini, mobil grafik işlemcilerin henüz bu kadar shader'ı kaldırabilecek seviyede olmadığını paylaşıyor.

Kickstarter üzerinden çok farklı miktarlarda destek olabileceğiniz Monochroma, 15 dolar üzeri destek olan herkes oyunun dijital bir kopyasına sahip olacak. En yüksek belirlenen destek miktarı olan 5000 doları ödeyen kullanıcıların ise herbiri birbirinden farklı elişi Monochroma tablolarına sahip olacak.

PC'de demosunu oynayabileceğiniz Monochroma'yı desteklemeniz için Kickstarter sayfası sizi bekliyor. Sayfanın Türkçe versiyonuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.