Keiretsu Forum, AveaLabs Kuluçka Merkezi ile birlikte çalışacak

Keiretsu Forum, AveaLabs Kuluçka Merkezi ile birlikte çalışacak

Uluslararası melek yatırım kurumlarından Keiretsu Forum İstanbul, Avea'nın girişimcileri desteklediği kuluçka merkezi Avea Labs ile birlikte çalışacak. Yeni dönem başvurularını almaya başlayan AveaLabs’ın desteklediği şirketler Keiretsu Forum İstanbul aracılığıyla melek yatırımcılara ulaşacak.

Keiretsu Forum İstanbul, Eylül 2012'den bu yana dünyanın en büyük melek yatırımcı ağlarından Keiretsu Forum’un Türkiye şubesi olarak hizmet veriyor. Daha önce yatırım aşamasındaki şirketler için durum analizi (due dilligence) eğitimi veren kurum, yapılan bu yeni anlaşmayla daha sıcak bir yatırım sürecinin fitilini ateşliyor.

AveaLabs tarafından iş yeri, eğitim, yetenek, teknoloji ve diğer kaynaklara ulaşan girişimciler, Keiretsu Forum Istanbul sayesinde melek yatırımcılara daha kolay bir şekilde ulaşacak. Ulusal ve uluslararası bir yatırımcı ağının öncelikli listesi içinde yer alacak.

Keiretsu Forum Istanbul Genel Müdürü Aslı Işınak Gözören söz konusu anlaşmanın yatırım ve mentorluk üzerine olduğunu belirtirken Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin de AveaLabs'ın geçen ay itibariyle Avea Ar-Ge merkezi çatısı altındaki 5 şirketin kuluçka merkezinden mezun olduğunu paylaşıyor.

Girişimcilere sunulan önemli fırsatlardan biri olan Avea Labs'a başvurmak isterseniz 15 Temmuz'a kadar vaktiniz olduğunu hatırlatalım. Detaylar için avealabs.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.