Dugun.com'a Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar yatırım geldi

Dugun.com'a Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar yatırım geldi

Geçen ay sizlere tanıttığımız Dugun.com'a Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar yatırım geldi. Dugun.com'un paylaştığı yatırım haberine göre Aslanoba Capital bu yatırımla şirketin yüzde 16.6'sına sahip olmuş ve bu yatırımla birlikte şirketin değerlemesi 12 milyon dolara ulaşmış.

Yılda 200 bin evlilik hazırlığı yapan çifte yardımcı olan site, son 5 yılda her yıl yüzde 100 büyümeyi başarmış. Dugun.com Genel Müdürü Emek Kırbıyık bu yatırım sonrasında istikrarlı büyümelerini sürdürmek ve düğün konusunda cazip pazarlar olan Balkan ve Arap ülkelerine açılmayı planladıklarını paylaşmış.

dugun-aslanoba

Eski yazımızdan alıntılayarak biraz da rakamlara gelecek olursak, Dugun.com ayda 5 milyon sayfa gösterimi alıyor. Aylık 500 bin ziyaretçi alan site, 1 yılda ortalama 200 bin çiftin evliliğinin herhangi bir aşamasında yardımcı oluyor. Yine açıklamada paylaşılan bilgiler arasında Türkiye'de yılda 640 bin düğünün olduğu ve sadece İstanbul'da yılda 166 bin düğünün gerçekleştiği yer alıyor.

Düğün mevsimine girdiğimiz yaz aylarında işlerinin oldukça yoğun olduğunu tahmin ettiğimiz Dugun.com'un yatırımın ardından nasıl bir ilerleme göstereceğini hep beraber göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.