Vivense.com'a iki yabancı yatırımcı ve Aslanoba Capital'den yatırım geldi

Vivense.com'a iki yabancı yatırımcı ve Aslanoba Capital'den yatırım geldi

Üreticiden tüketiciye doğrudan teslimat iş modeliyle çalışan Vivense.com da 2013'ün ikinci yarısına yatırım alan girişimler arasına katıldı. Henüz aldığımız bilgiye göre Vivense'nin yeni yatırımcıları Fabrice Grinda, Jose Marin ve Aslanoba Capital.

Kemal Erol'un kurucusu olduğu Vivense, Evren Üçok ve Cem Sertoğlu'ndan aldığı yatırımla dikey e-ticaret pazarında hızlı bir başlangıç yapmıştı. Yeni yatırımcılar Fransız kökenli bir Amerikalı girişimci Fabrice Grinda, Latin Amerika'nın en büyük e-ticaret platformlarından Deremate'nin kurucularından Jose Marin ve artık hepimizin yakından tanıdığı Hasan Aslanoba.

vivense-yatirim-imza

Mobilya alışverişinde farklı bir deneyim vaat eden Vivense'nin kurucusu Kemal Erol, Türkiye’yi uzun zamandır yatırım radarına alan Fabrice Grinda ve Jose Marin'in Vivense.com’un iş modelinden ve kısa sürede gösterdiği gelişimden etkilendiğini paylaşıyor. Aslanoba'nın yatırım kararında ise Vivense'nin büyüme çizgisi ve henüz yolun başında olması etkili olmuş.

Yatırım tutarı hakkında henüz bir bilgi alamadık ama yatırımın müşteri deneyimini iyileştirmek ve tedarik zinciri yönetimini geliştirmek üzerine kullanılacağını söyleyebiliriz. Bugünki ikinci Aslanoba Capital'in yatırım haberini de sizlerle paylaşıyoruz. Öğrendiğimiz yeni bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.