Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: E-ticaret sektöründe en popüler 10 kategori

Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: E-ticaret sektöründe en popüler 10 kategori

Artık alıştığınız gibi sizlerle her Cuma günü Webrazzi PRO'da haftanın öne çıkan grafiğini paylaşıyoruz. Bu hafta için Webrazzi PRO'ya yeni girilen 25 grafik arasında en çok dikkat çekeninin akakce.com üzerinde ayın (Mayıs 2013) en popüler 10 kategorisi olduğunu düşündük.

Profesyoneller için bilgi merkezi sloganıyla yaklaşık 2 ay önce yayın hayatına başlayan Webrazzi PRO, internet sektörüne dair yüzlerce grafik ve sektör profesyonelleri için özel olarak hazırlanan notlarla dikkat çekiyor.

Platform tamamen üye girişi ile ulaşılabilen bir şekilde tasarlandı, ancak üye girişi yapmadan da Webrazzi PRO'nun arama deneyimini yaşayabilirsiniz. Bunun için sayfanın sağ üstünde yer alan arama kutusunu kullanmanız yeterli. Örnek bir 'mobil bankacılık' araması için şuraya bakabilirsiniz.

Diğer yandan Webrazzi PRO'ya kendi bünyelerinden çıkan, ve genelde hiçbir yerde bulunmayan, veri sağlayan çok sayıda şirket bulunuyor. İş ortaklarımız sayfamızdan görebileceğiniz şirketler arasında şu an için araştırma şirketi olarak Deloitte, mobil reklamcılık konusunda Mobilike, sosyal medya alanında Monitera, e-ticaret için akakce.com ve bankacılık verileri için de Hesapla Bakalım yer alıyor. Listede henüz bulunmasa da yakın bir zamanda yeni isimlerinde de listeye ekleneceğini belirtelim.

Peki Webrazzi PRO'da fiyatlandırma nasıl?

Webrazzi PRO’da şu an 3 farklı paket bulunuyor. Buna göre Webrazzi PRO’da 1 kullanıcı içeren Bireysel pakete 499 TL + KDV, 5 kullanıcılı Startup paketine 799 TL + KDV ve 10 kullanıcılı Kurumsal pakete de 999 TL + KDV ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ücretlendirme ile ilgili tüm detaylar için tıklayabilirsiniz. Bu arada ödemenizi dilerseniz kredi kartı ile dilerseniz de havale ile yapabiliyorsunuz, havale ile ödeme yapabilmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

akakcecom_uzerinde_ayin_en_populer_10_kategorisi_b akakce.com üzerinde ayın en popüler 10 kategorisi

En popüler kategori 'cep telefonu'

Ve gelelim Webrazzi.com'da haftanın grafiğine. Sizlere hafta içinde duyurduğumuz gibi veri sağlayan iş ortaklarımızdan biri olan akakce.com, kendi bünyesinde arama ve trafiği analiz ederek Mayıs ayının e-ticaret sektöründe en popüler 10 kategorisini gözler önüne serdi.

Yukarıda da görebileceğiniz grafiğe göre Cep Telefonu kategorisi yüzde 18 ile birinci sırada. Cep telefonlarının ardından televizyon-LED, bilgisayar-tablet PC-dizüstü bilgisayar ve dijital fotoğraf makinası yer alıyor. 10 kategorinin dışında kalan diğer kategoriler ise yüzde 41'lik bir orana sahip.

Webrazzi PRO ile ilgili her türlü görüş, öneri ve sorunuz için bize pro (at) webrazzi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.