akakce.com'dan e-ticaret sektörü için 'bilgi servisi'

akakce.com'dan e-ticaret sektörü için 'bilgi servisi'

Sizlerle son olarak Netprice ile gerçekleştirdiği ortaklık anlaşmasını duyurduğumuz akakce.com, Türkiye'nin en büyük fiyat karşılaştırma portallarından biri konumunda. Geçtiğimiz haftalarda iOS uygulamasını da yayınlayarak mobil dünyada önemli bir adım atan şirket, şimdi de Bilgi Servisi adında yeni ürünüyle karşımızda.

Ülkemizde e-ticaret sektörü büyüdükçe direkt olarak satış yapmayan, farklı iş modellerine sahip girişimler de paralel olarak büyüyor. akakce.com da Bilgi Servisi ismini verdiği ürünüyle; sahip olduğu trafik (aylık 3.7 milyon tekil ziyaretçi) ve ürün portföyünü yalnızca ürün karşılaşma alanında değil, sektörün ihtiyaç duyacağı verileri sağlama alanında da kullanmaya karar vermiş.

Bilgi Servisi'nde akakce.com'a üye olan mağazalar sadece hemen aşağıdaki ekranı görebiliyorlar. Diğer kısımlar ise Bilgi Servisi'ne üye olan markalara açık. Bilgi Servisi'ne üye olan markalar kategori bazlı olarak popülerlik, marka sayısı ve dağılımı, markalara ait ürünler ve fiyat karşılaştırma gibi ekranları takip edebiliyor.

Kolay kullanım için Bilgi Servisi'nde kendinize özel rapor oluşturabildiğiniz gibi bu raporlara isim vererek arşivlemeniz de mümkün. Fiyatlandırmanın markalar için değiştiği sisteme üye olmak isteyenler akakce.com'la iletişime geçebilirler.

akakce.bilgi

akakce.com Webrazzi PRO'nun veri ortağı oldu

Webrazzi PRO'da bildiğiniz gibi çok sayıda veri ortağı bulunuyor. Şu an için Deloitte, Mobilike ve Monitera gibi isimlerin bulunduğu şirketler arasına son olarak da akakce.com eklendi.

Webrazzi PRO kullanıcılarına özel çok sayıda kategoride (bilgisayar, kliima, beyaz aşya, cep telefonu, televizyon...) en popüler ürün ve markaları aylık olarak paylaşan akakce.com, bu verilerin daha detaylı ve markalar için özelleşmiş halini de Bilgi Servisi'nde sunuyor.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi e-ticaret sektöründe bu tarz yan modellere fazlasıyla ihtiyaç olduğu açık. akakce.com da bu modelde bir girşimi ayakta tutabilecek bir şirket olarak öne çıkıyor. Bilgi Servisi ile ilgili eğer olursa gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.