Deloitte'un Teknoloji Fast50 Programı için başvuru dönemi açıldı

Deloitte'un Teknoloji Fast50 Programı için başvuru dönemi açıldı

2006 yılından itibaren Deloitte Teknoloji Fast50 adıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirleyen Deloitte, 2013 programı için 19 Temmuz 2013'e kadar başvuruları kabul edecek. Programda yer alan şirketler ise Ekim ayında açıklanacak.

Ekim ayında açıklanacak Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi, aynı zamanda Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı'nda Türkiye'yi temsil etme şansı yakalayacak.

Uluslarası denetim ve yönetim danışmanlığı hizmetleri sunan ve 150'nin üzerinde ülkede faaliyet gösteren Deloitte'un; Türkiye'de geçtiğimiz yıllarda seçtiği şirketlere bakacak olursak Webrazzi okuyucuları için hiç de yabancı olmayan çok sayıda ismi görebilmek mümkün. İlk akla gelenler ise SadeceHosting, Pozitron, GittiGidiyor, Medianova, Hepsiburada.com ve Logo.

Programın detaylarına bakacak olursak temel kriter; teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerinde yer alan şirketlerin son 5 yılda net satışlarında gerçekleşen büyüme. Bu yılki programa aday olmak isteyen şirketlerin 2008 yılında en az 50 bin euro, 2012 yılında ise en az 800 bin euro net satış gelirine ulaşması ve merkezlerinin de Türkiye’de olması gerekiyor.

Konuyla ilgili olarak Deloitte Türkiye TMT Lideri Tolga Yaveroğlu şunları söyledi: "Programımız yedi yıldır büyük bir başarı ile devam ediyor. Bu zamana kadar şirketlerin ilgisi de bunun bir göstergesi aslında. Elde ettiğimiz başvurularla Türkiye genelinde binlerce firmaya ulaştık. Tabii ki kriterlerimiz nedeniyle her yıl sadece 50 firma bu programa katılmaya hak kazanıyor. Bu şirketlerin %50’den fazlası EMEA’da düzenlenen programa katılma hakkı elde ederken, 6 tanesi yine EMEA’da ilk 10’a girmeyi başardı. Özetle program yardımıyla, kurumlarımıza ulusal ve uluslararası düzeyde marka bilinirliği yaratarak onlara yeni iş imkanları ile işbirlikleri için bir iletişim ağı oluşturduk. Bu yıl ve gelecek yıllarda da kurumlarımıza destek olmaya devam edeceğiz”.

Deloitte Teknoloji Fast50 ile ilgili ayrıntılı bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz. Son başvuru tarihinin 19 Temmuz olduğunu ve bu adresten başvurunuzu gerçekleştirebileceğinizi de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.