Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: App Store'un yıl bazlı (2008-2013) kar rakamları

Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: App Store'un yıl bazlı (2008-2013) kar rakamları

Bildiğiniz gibi her Cuma sizlerle Webrazzi PRO'da o hafta için yayınlanan grafiklerden en çok dikkatinizi çekebileceğini düşündüğümüz olanı paylaşıyoruz. Bu haftanın konu başlığı ise App Store'un yıl bazlı (2008-2013) kar rakamları.

Öncelikle Webrazzi PRO'dan kısaca bahsetmek gerekirse; profesyoneller için bilgi merkezi sloganıyla yaklaşık 2 ay önce yayın hayatına başlayan Webrazzi PRO, ilk günden beri sizlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. İçerisinde genel olarak internet sektörü ile alakalı yüzlerce veri ve özel olarak hazırlanmış çok sayıda not bulunduran Webrazzi PRO'yu şuradan detaylıca inceleyebilirsiniz.

İş ortaklarımız sayfamızda da görebileceğiniz gibi araştırma şirketi Deloitte, mobil reklam alanında Mobilike, sosyal medya istatistiklerinde Monitera, e-ticaret için Akakce.com ve Hesapla Bakalım şu an için Webrazzi PRO'nun içerik konusunda iş ortağı durumunda. Bu da söz konusu şirketlerin halka açık olarak bulunmayan verilerini, Webrazzi PRO'da bulabileceğiniz anlamına geliyor.

Webrazzi PRO'da üye girişi yapmadan da arama deneyimini yaşayabilirsiniz

Webrazzi PRO'nun demo video'sunu buradan izleyebilirsiniz. Ayrıca Webrazzi PRO'ya üye girişi yapmadan da arama deneyimini yaşamanız mümkün. Bunun için sayfanın sağ üst köşesinde yer alan arama kutusunu kullanabilirsiniz. Örnek bir 'mobil bankacılık' araması ise şurada.

Webrazzi PRO’da şu an 3 farklı paket bulunuyor. Buna göre Webrazzi PRO’da 1 kullanıcı içeren Bireysel pakete 499 TL + KDV, 5 kullanıcılı Startup paketine 799 TL + KDV ve 10 kullanıcılı Kurumsal pakete de 999 TL + KDV ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ücretlendirme ile ilgili tüm detaylar için tıklayabilirsiniz. Bu arada ödemenizi dilerseniz kredi kartı ile dilerseniz de havale ile yapabiliyorsunuz, havale ile ödeme yapabilmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

app_storeun_yil_bazli_kar_rakamlari_2008_2013_b App Store'un yıl bazlı kar rakamları (2008-2013)

Gelelim Webrazzi PRO'da haftanın grafiğine. Bu hafta başında WWDC adını verdiği etkinliğini gerçekleştiren teknoloji devi, haliyle internet dünyasında da haftanın en çok konuşulan ismi oldu. Apple'ın uygulama marketi App Store'un 2008 yılından 2013'ün birinci çeyreğine kadar elde ettiği kar rakamlarına hemen yukarıda ulaşabilirsiniz.

Webrazzi PRO ile ilgili her türlü görüş, öneri ve sorunuz için bize pro (at) webrazzi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.