eBay fiziksel mağazalarda dokunmatik satış ekranları açacak

eBay fiziksel mağazalarda dokunmatik satış ekranları açacak

İnternette 'pazar yeri' teriminin karşılığı sayabileceğimiz eBay, işi fiziksel kanallara yayıyor. Şirket New York'ta geçici süre için sanal alışveriş vitrinleri açmaya başlıyor.

'Shoppable Windows' adı verilen proje, mevcut fiziksel mağazaların daha fazla satış yapması için tasarlanmış. Söz konusu dokunmatik camekanlar kapalı dükkanların önünde yerleşik olacak ve kullanıcılar bu ekran üzerinden sipariş verebilecek.

Ödemeler ise Paypal Here sayesinde kolayca yapılabilecek.

Dükkana gelen müşteri kapıdan dönmeyecek

Yerel bir etkileşim olması açısından hızlı teslimat yapılacağını söyleyen eBay'in satış ekranları 24 saat kesintisiz çalışacak. eBay'in San Jose ofisinde test edilen ürün son kullanıcıların karşısına çıktığı ilk yer ise Manhattan olacak. Ekranlar 1 ay süresince (8 Haziran - 7 Temmuz) hizmete açık olacak.

Hatırlarsanız Paypal Here, kullanıcıların kredi kartlarıyla Paypal hesapları üzerinden ödeme yapmasını sağlayan bir yenilik ve eBay'in  mobil ödemelerin geleceğinde elini kuvvetlendiriyor. Ebay'in 2011'de New York'ta kurulan benzer bir uygulama kullanıcılardan pek ilgi görmemiş (üstteki resim) ama bu kez işlerin farklı olması umuluyor. Umutların suya düşüp düşmediğini görmek içinse sadece 1 ay beklememiz gerekecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.