Ankara'da düzenlenecek olan Android Geliştirici Günleri'ne sayılı günler kaldı

Ankara'da düzenlenecek olan Android Geliştirici Günleri'ne sayılı günler kaldı

Sizlere 14 ve 15 Haziran tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan Android Geliştirici Günleri'nden daha önce bahsetmiştik. Webrazzi olarak bizim de İletişim ve Medya Sponsoru olduğumuz etkinlik, 20'si yurt dışından olmak üzere toplamda 60 konuşmacıya ev sahipliği yapacak.

Eğer katılımın ücretsiz olduğu bu etkinliğe henüz kayıt olmadıysanız şu adresten kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Etkinlik kapsamında 14 Haziran Cuma günü 13:30'da başlayacak ve 15 Haziran Cumartesi 13:30'da sona erecek EcaHack Hackathon isimli bir de yarışma düzenleniyor. Yarışmada Android geliştiriciler 24 saat aralıksız kod yazarak dereceye girmeye çalışacak, dereceye girebilenleri ise etkinlik sponsorlarından biri olan Turkcell'den çeşitli hediyeler bekliyor.

android-gelistirici-gunleri-ankara

Android Geliştirici Günleri kapsamında ayrıca Innov-a-thon’Lite tarafından TURN8 adından bir de fikir yarışması organize ediliyor. Katılımcılardan TURN8 kapsamında 120 gün içerisinde pazara çıkabilecek yaratıcı ve inovatif teknoloji fikirleri bekleniyor. 3 saatlik maraton sonunda kazanan gruplara Dubai'de fikirlerini gerçekleştirme imkanı için ulaşım, konaklama ve danışmanlık gibi kaynaklar da Turn8 tarafından sunuluyor olacak.

Etkinlik programını buradan inceleyebilirsiniz. Android dünyasına dair, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda değerli ismi ağırlayacak olan etkinliğe kayıt için ise şuradan başvuru yapabilirsiniz. Ulaşım ve konaklama ile ilgili detaylara da ayrıca göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.