NVIDIA'nın Android tabanlı el konsolu Shield'i inceledik

NVIDIA'nın Android tabanlı el konsolu Shield'i inceledik

NVIDIA'nın bu yılın Ocak ayında Las Vegas'da düzenlenen CES 2013 fuarında duyurduğu yeni Android tabanlı el konsolu NVIDIA Shield'ı deneme ve sizler için inceleme fırsatı bulduk.

NVIDIA'nın Android tabanlı el konsolu Shield, oldukça iddialı bir tasarım ve yapıda. Ekrana ihtiyacınızın olmayacağı, Android işletim sistemi olan bir taşınabilir konsol olma özelliği bulunan Shield, Haziran ayının sonunda Kuzey Amerika'da piyasada olacak. Konsolun ön sipariş fiyatı ise 349$. Ancak bu 349$ karşılığında size vaat ettiği işletim sistemi, performans ve el konsolu olma özelliği sebebiyle, avantajlı bulduğum bir fiyat etiketine sahip.

Biz de bugün NVIDIA yetkilileri ile bir araya geldik ve Shield'ı sizler için deneyerek, özel bir video inceleme gerçekleştirdik. Shield'ın inceleme videosunu haberin devamında izleyebilirsiniz.

Dünyanın en hızlı mobil işlemcilerinden biri olarak anılan Tegra 4'ün kullanıldığı Shield, yukarıdaki videoda da izleyebileceğiniz gibi oldukça şık. Hiçbir televizyon ekranı gerektirmeden, verdiği konsol deneyimi ile bir hayli ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

Sizlerin de NVIDIA Shield ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.