IAB Türkiye, IAB Avrupa Yönetim Kurulu'na seçildi

IAB Türkiye, IAB Avrupa Yönetim Kurulu'na seçildi

Mart ayında düzenlendiğimiz Webrazzi Dijital'13 Konferansı'na katılan IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Neslihan Olcay, IAB Türkiye'nin IAB Avrupa Yönetim Kurulu'na gireceğini açıklamıştı.

Dün Barselona'da düzenlenen Interact13 öncesi yapılan IAB Avrupa Genel Kurulu toplantısıyla IAB Türkiye, resmen IAB Avrupa Yönetim Kurulu'na seçilmiş oldu. IAB Türkiye'nin Twitter hesabından yapılan açıklamayla duyurulan haber Türkiye online reklam sektörü için önemli bir durumda.

Paylaşılan bilgilere göre IAB Türkiye, İspanya, Belçika, Danimarka, İtalya, Hollanda ve Polonya olmak üzere 6 farklı ülkeyle birlikte üyelik seçimine katıldı.

Seçim sonucuna göre Türkiye, oy birliğiyle IAB Avrupa Yönetim Kurulu’na seçildi. Seçilen diğer ülkeler ise IAB İngiltere, IAB Belçika, IAB Italya, IAB Polonya, IAB İspanya, IAB Yunanistan ve IAB Romanya oldu.

Söz konusu gelişmeyle birlikte Türkiye, IAB Avrupa Yönetim Kurulu'ndaki 8 ülkeden biri oldu. Yönetim kurulunda oy hakkına sahip olan Türkiye'nin, böylece online reklam sektöründe daha fazla tanınması sağlanacak. Öte yandan IAB Avrupa Yönetim Kurulu Başkanlık seçimi de yapıldı ve IAB Avrupa Yönetim Kurulu Başkanı'nın Constantinos Kamaras olduğunu paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.